Modvirkning af klimaændringer
Compass Group Danmark
Menuens klimatyngde bliver vist frem

Projektbeskrivelsen er baseret på oplysninger indsendt af virksomheden

Compass Group har udviklet et digitalt værktøj til indsamling, kortlægning og visualisering af udviklingen i CO2 fra kantinegruppens indkøb af fødevarer. Det understøtter en adfærdsændring hos kunder, medarbejdere og gæster gennem håndgribelige redskaber specifikt for klimapåvirkning.

Læs Børsen Bæredygtigs historie om Compass Group: “Data tager ikke fejl: Rødt kød er en killer for kantinens udledning”

Fra februar 2023 har løsningen resulteret i, at 43 kunder svarende til 37.710 dagligt spisende gæster har direkte adgang til at følge udviklingen for klimapåvirkning.

Løsningen skaber en tydelig sammenhæng gennem værdikæden, og over otte måneder er antallet af leverandører, der bidrager til platformen med data, steget fra tre til 21, hvilket er med til at gøre kantineløsningerne sammenlignelige på tværs af kunder således, at alle kan sammenligne sig med gennemsnittet.

Se flere cases

Vil du vide mere om, hvad det vil sige at være Børsen Bæredygtig partner?

Børsen Bæredygtig kombinerer journalistikkens troværdighed og ihærdighed med vores partneres styrker og indsigt i erhvervslivets forskellige brancher.

Sammen med vores partnere ønsker vi at være dem, der kontinuerligt, troværdigt og konkret hjælper danske virksomheder med at tage mærkbare, bæredygtige initiativer for i sidste ende at styrke dansk erhvervslivs konkurrenceevne og dermed samfundet som helhed.

Kontakt os og hør, hvordan jeres virksomhed bliver Børsen Bæredygtig Partner

Jakob Ambrosius Garff

Partnerships and Business Development Director

Tlf. 26 28 39 06

jaag@borsen.dk

Børsen Bæredygtig