Omstilling til cirkulær økonomi
Holmris B8
Kontormøbelproducent får møbler til at holde længere

Projektbeskrivelsen er baseret på oplysninger indsendt af virksomheden

Kontormøbelproducenten Holmris B8 har gjort Business Services til en integreret del af forretningen og på den måde forlænget levetiden af møblerne.

Selskabet ønsker at forlænge brugen af møblerne og gøre materialerne cirkulære.

Holmris B8 har ved hjælp af serviceydelser såsom rens, udskiftning af reservedele, upcycling ved f.eks. udskiftning af overflade på borde, nyt polster på stole, ombyggede møbler til nye funktioner, doneret møbler hvis ikke ovenstående kunne lade sig gøre og i sidste instans sørget for korrekt bortskaffelse med højest mulig genanvendelsesprocent.

Det har ført til møbler med et langt lavere CO2-aftryk end ved køb af udelukkende nye møbler.

 

Læs også Børsen Bæredygtigs artikel om Holmris B8: “De producerer for milliarder og konkurrerer om de samme kunder – 17 virksomheder har blotlagt data for hinanden for at skubbe indkøb”

Se flere cases

Vil du vide mere om, hvad det vil sige at være Børsen Bæredygtig partner?

Børsen Bæredygtig kombinerer journalistikkens troværdighed og ihærdighed med vores partneres styrker og indsigt i erhvervslivets forskellige brancher.

Sammen med vores partnere ønsker vi at være dem, der kontinuerligt, troværdigt og konkret hjælper danske virksomheder med at tage mærkbare, bæredygtige initiativer for i sidste ende at styrke dansk erhvervslivs konkurrenceevne og dermed samfundet som helhed.

Kontakt os og hør, hvordan jeres virksomhed bliver Børsen Bæredygtig Partner

Jakob Ambrosius Garff

Partnerships and Business Development Director

Tlf. 26 28 39 06

jaag@borsen.dk

Børsen Bæredygtig