Pizza kan være manage ting, det er ofte noget sjusk, men visse steder ophøjes den italienske ostemad til noget nær en kunstart
Af Ole Troelsø
Pizza is like sex. When it's good, it's great. When it's bad, it's still...
Allerede kunde? 
Bliv kunde på borsen.dk/blivkunde
Københavns bedste pizzaer

Bæst er drevet af folkene bag den michelinbestjernede Relæ. Men det er et enkelt sted med pizzaer i fokus, men også andre retter. Foto: Jonas Pryner Andersen
AVISEN
Eksklusivt for kunder
24. feb. 2015

NY SÆSON Gå til bords med Børsens gastronomiredaktør, når han bryder brød med kokke, vinfolk, restauratører og andre fagfolk til en snak om både deres egen og andres mad og vin. Det bliver appetitvækkende og nørdet. Men ikke kedeligt.
AFSNIT 16: Redzepi har for længst opnået verdensberømmelse for såvel restauranten, sig selv og den danske gastronomi, og for første gang siden Nomas åbning i 2004 har stjernekokken fået fuld kontrol over virksomheden. En virksomhed, som i dag er noget helt andet, end det Redzepi stævnede ud for at skabe.
Førstepladsen på The Worlds 50 Best Restaurants-listen cementerede Nomas globale kultstatus, og selvom førstepladsen gled Noma af hænde og en nedtur begyndte, så vendte Noma i 2019 tilbage på listen helt oppe blandt de øverste placeringer.
Men hvordan sørger Redzepi for, at hans stab fortsat innoverer og leverer den ypperste gastronomiske oplevelse for gæsterne? En del af svaret ligger i de otte ansatte, som udelukkende er ansat til at finde på nyt i test- og fermenteringskøkkenet.
Abonnér:
![]() |
![]() |
![]() |
Ledelse
Andre læser dette lige nu
Børsen anbefaler

Annonce

- Chef til ATP Ejendomme i Aarhus ATP Ejendomme
- CFO til dynamisk, international vækstvirksomhed People Executive
- TEAM LEADER WITH FOCUS ON MANUFACTURING, MANAGEMENT AND STRATEGY JKS a/s
- ERFAREN PLC/SCADA-PROGRAMMØR MED FOKUS PÅ PROCESANLÆG TIL KMC
- Underdirektør Skattestyrelsen
- Juridisk rådgiver til Markets Arbejdernes Landsbank
- TEKNISK SÆLGER SØGES TIL VARIG TEKNIK & MILJØ A/S I JYLLAND JKS a/s