Generelt Af
Parken Sport & Entertainment (PSE) har for 300 mio. kr. købt aktiemajoriteten i landets største fitness- og velværekæde, Fitness.dk.

Det er bestyrelsesformand Hans Henrik Palm, næstformand Leif Christensen og brødrene Søren og Rasmus Ingerslev - sidstnævnte er adm. direktør - der sælger deres andel af fitness.dk og alle fortsætter som aktionærer i PSE.

En række mindretalsaktionærer vil efterfølgende få mulighed for at sælge deres fitness-aktier. Bestyrelsesformand i PSE, Flemming Østergaard, er meget tilfreds med købet.

"Vi er altid vågne over for gode ekspansionsmuligheder, og fitness.dk lever op til samtlige vores kriterier for akkvisitioner. For det første er det et veldrevet og lønsomt selskab, der satser på kvalitet. For det andet er der tale om en branche i vækst," siger Flemming Østergaard, der bliver bestyrelsesformand i Fitness.dk A/S.

Han glæder sig over, at kundenetværket i Parken med et snuptag udvides med Fitness.dk's 85.000 medlemmer.

Parken-aktien er på en enkelt handel efter opkøbet steget 4 pct. til kurs 820. Den er røget 158 pct. i vejret gennem det seneste år.

Fitness.dk fusionerede i 2005 med kæden Fin Form og igen i 2006 med kæden Hard Work. Den store Fitness.dk-kæde tæller i dag 36 centre fordelt over hele Danmark og beskæftiger 1800 personer.

Omsætningen forventes i 2006 at ende på mere end 300 mio. kr., og resultatet før skat og finansielle omkostninger spås at lande på 35 mio. kr. Kæden er i gang med en stører ekspansion, der skal øge antallet af centre til over 40 i løbet af i år, hvor medlemstallet også ventes at passere 100.000.