Jens Rohdes skæbne afgøres onsdag
Foto: Scanpix
Efter folketingsvalget bliver det endeligt besluttet, om Jens Rohde får lov at fortsætte i stillingen som direktør for TV2 Radio.

Det er TV2's konstituerede direktør, Anders Kronborg, der skal tage beslutningen på onsdag om Rohdes skæbne, nu hvor radiodirektøren er belastet af tre sager, skriver journalisten.dk.

"Jeg træffer den endelige beslutning på onsdag. Og når jeg ikke gør det inden valgdagen, skyldes det, at så kunne det også være en historie, som kunne påvirke valget," siger Anders Kronborg til journalisten.dk.

Kronborgs beslutning

Sagerne har også hobet sig op om TV2 Radios direktør Jens Rohde. Senest kan dagbladet Børsen i dag afsløre endnu en sag, hvor Jens Rohde ikke har udfyldt sin rolle til direktionens tilfredshed.

På baggrund af en række "grove henvendelser" til offentlige myndigheder fik Jens Rohde i foråret besked om, at al kommunikation mellem ham og offentlige instanser skulle godkendes af TV2's direktion.

Det er Anders Kronborg, der alene skal tage beslutningen om Rohdes fremtid hos TV2, men han vil dog inddrage TV2's nyudnævnte direktør, Merete Eldrup, i diskussionen.

"I sidste ende er det mit ansvar som konstitueret direktør for TV2. Og derfor er det min beslutning," siger Anders Kronborg til journalisten.dk.