KØB SENESTE NYT KURSER Køb Abonnement

Biodiversitet og konkurrencekraft

Biodiversitet bliver afgørende for din virksomheds konkurrencekraft - sådan kommer du i gang

Biodiversitetskrisen vurderes af de fleste eksperter til at være langt større og mere omfattende end selve klimakrisen. Arternes uddøen kommer til at sætte enorme spor på kloden.

Derfor er virksomheders arbejde med at sikre og genoprette biodiversitet allerede en del af EU-taksonomien, og inden længe vil finansielle virksomheder blive forpligtet til at afrapportere. Det får betydning for andre virksomheder (end de finansielle), som også indirekte vil blive påvirket til at arbejde med det. Hvordan virksomheden klarer sig på biodiversitet bliver derfor et forretningskritisk spørgsmål inden for få år.

Alle masterclasses

Mandag 2. maj kl. 9.00-9.45
Hænger pengene ikke på træerne? Sådan gør du dig attraktiv for de grønne investorer
Tirsdag 3. maj kl. 9.00-9.45
Hvorfor påvirker arternes overlevelse din forretning? Forstå sammenhængen mellem biodiversitet og bundlinje

Onsdag 4. maj kl. 9.00-9.45
Forstår du heller ikke EU-taksonomien? Lær, hvad EU’s nye klimaregler betyder for din forretning
Torsdag 5. maj kl. 9.00-9.45
Markedsfører du dig som bæredygtig? Lær, hvordan du undgår greenwashing
Fredag 6. maj kl. 9.00-9.45
Direktøren, csr-chefen eller praktikanten … – hvem skal have ansvaret for bæredygtighed i din virksomhed?Danske Bank og PwC er partnere på Børsen Bæredygtig. Derfor kan vi gøre alt vores indhold på Børsen Bæredygtig frit tilgængelige for alle læsere og seere.

Danske Bank og PwC har ingen indflydelse på indholdet eller andre redaktionelle valg på Børsen Bæredygtig, der skabes af uafhængige og objektive journalister og i den samme høje kvalitet, som du kan finde i resten af Børsen