Partnere


Testimonial: Hos Beierholm hjælper vi mindre og mellemstore virksomheder sikkert igennem opstart, udvikling og vækst. Derfor er det naturligt for os at støtte Børsen Gazelle. For det går stærkt i en Gazellevirksomhed – og det skal det også.

For Beierholm er det vigtigste punkt på dagsordenen at skabe en sund virksomhed, hvor der er styr på bundlinjen. Fremgang kræver balancegang og en klar forståelse for, hvor virksomheden er, og hvilken vej den skal.Testimonial: Skaber vækst med data, indsigt og teknologi
Hos Experian er vi optaget af vækst i samfundet. Derfor er vi glade for at kunne hylde gazellerne, som vi anser for at være rollemodeller i det danske erhvervsliv.

Vi brænder for at skabe værdi for vores kunder gennem en kombination af data, analytisk ekspertise og teknologi. Denne kombination er også årsag til, at vi for fjerde år i træk er nævnt på Forbes' liste over de mest innovative virksomheder i verden.

Ved at få data til at give mening hjælper vi virksomheder med at træffe de mest rentable beslutninger, finde flere gode kunder, skabe værdifulde kunderelationer og håndtere risici gennem hele kundelivscyklussen.  Testimonial: Dansk Erhverv er erhvervsorganisation og arbejdsgiverforening for fremtidens erhvervsliv. Vi repræsenterer et bredt udsnit af virksomheder og brancher.

Det er derfor indlysende for Dansk Erhverv at deltage på gazelleplatformen, hvor vi mødes med de eksisterende og kommende medlemsvirksomheder, som skal være med til at sikre Danmarks position i den globaliserede, disruptive økonomi.


Testimonial: Nykredit Erhvevsbank er Danmarks hurtigst voksende erhvervsbank. Derfor er det naturligt for os at bakke op om Danmarks hurtigst voksende virksomheder – og bringe vores viden i spil som en bank for ejerledere.

Ved samarbejdet med Børsen Gazelle kommer vi i tæt dialog med dem, der driver fremtidens vækst, og får inspiration til hele tiden at forbedre og tilpasse Nykredit Erhvervsbank til ejerledernes særlige behov.


Testimonial: Eksportsucces kræver finansiering
"Vækst på eksportmarkederne kræver finansiering, og selv de dygtigste og mest fremadstormende virksomheder kan have brug for en ekstra håndsrækning. Den kan EKF Danmarks Eksportkredit give dig."

Når du ekspanderer, indtager nye markeder, får flere kunder og større ordrer, så kan vi være med til at finansiere din vækst. Vi kan kautionere for kreditforhøjelser i banken, som du kan bruge til både drift og investeringer, og vi kan finansiere dine kunder i udlandet, så de kan købe dine varer. Hvis du har helt styr på din finansiering, kan vi i stedet sikre dine forretninger og give dig en garanti for, at du får dine penge.

EKF er gazellepartner for at hjælpe dig og alle de andre gazeller med at tage næste skridt på jeres vej frem i verden.


Testimonial: Danske fremstillingsvirksomheder spiller en hovedrolle i erhvervslivet. Mange af virksomhederne eksporterer mere end virksomheder fra andre sektorer og de skaber vækst og arbejdspladser i alle dele af Danmark. Industriens Fond støtter projekter og initiativer der fremmer industriens konkurrenceevne og bakker dermed op om vækst og værdiskabelse i industrien. Fonden vil gerne sætte fokus på de dygtige danske fremstillingsvirksomheder og støtter derfor uddelingen af den nye FremstillingsGazelle.


Testimonial: Capgemini er et af Danmarks førende it-konsulenthuse. Vi designer, udvikler, implementerer, kvalitetssikrer og vedligeholder digitale løsninger med udgangspunkt i vores kunders forretning og de mennesker, der skal bruge dem. Vores løsninger hjælper virksomheder med at realisere deres forretningsmæssige mål og ambitioner. Vi leverer CRM-, CMS-, Cloud-, E-commerce og mobile løsninger til lokale og globale virksomheder sammen med de stærkeste teknologi partnere, der findes på markedet.

Vi ønsker at styrke og sætte fokus på digitalisering hos virksomhederne herhjemme og har derfor valgt at støtte den digitale gazellepris.