Børsen Gazelle 2018

En gazelle vokser kontinuerligt og fordobler som minimum sin omsætning eller sit bruttoresultat i løbet af fire regnskabsår. Det er hårde krav og imponerende klaret af alle gazellevirksomheder.

I uge 38-39 udsender Børsen et brev til alle årets gazellevirksomheder, hvor de udnævnes til Børsen Gazelle 2018 og inviteres til kåring i deres region.

Til gazellekåringerne bliver vi klogere på, hvad der rører sig for årets gazellevirksomheder, når vi præsenterer resultater fra gazelleundersøgelsen og inviterer gazellevirksomheder på scenen. Og selvfølgelig fejrer vi regionens gazellevirksomheder og hylder dem for deres flotte vækst.

Kom med til fest, mød gazellerne, og få indblik i, hvad der rører sig for de danske vækstvirksomheder. Ved hver gazellekåring kårer vi en regionsvinder, en digital gazellevinder og en fremstillingsgazellevinder. Landsvinderne finder vi ved kåringen i Region Hovedstaden 5. december.

Tilmeld dig årets gazellekåringer  

Vi glæder os til at møde alle årets gazellevirksomheder i hele landet, når vi afholder gazellekåringer i regionerne. Klik, og tilmeld dig kåringen i din region:
  • Region Nordjylland: 31. oktober (afholdt)
  • Region Midtjylland 7. november (afholdt)
  • Region Syddanmark: 14. november (afholdt)
  • Region Sjælland 28. november (afholdt)
  • Region Hovedstaden: 5. december (afholdt)

Klik her, og læs mere om kriterierne for at blive Børsen Gazelle. 

Præsentation af resultaterne fra årets gazelleundersøgelseMød gazellerne 2018

Beslagsmed Casper Jensen ApS


J. Chr. Juhl Fiskeeksport


Studio Arhoj


Monstrum


Special Minds
Cxense Display

Gazelletillæg 2018