Børsen Gazelle 2018

En gazelle vokser kontinuerligt og fordobler som minimum sin omsætning eller sit bruttoresultat i løbet af fire regnskabsår. Det er hårde krav og imponerende klaret af alle gazellevirksomheder.

I uge 38-39 udsender Børsen et brev til alle årets gazellevirksomheder, hvor de udnævnes til Børsen Gazelle og inviteres til kåring i deres region.

Til gazellekåringerne bliver vi klogere på, hvad der rører sig for årets gazellevirksomheder, når vi præsenterer resultater fra gazelleundersøgelsen og inviterer gazellevirksomheder på scenen. Og selvfølgelig fejrer vi regionens gazellevirksomheder og hylder dem for deres flotte vækst.

Kom med til fest, mød gazellerne, og få indblik i, hvad der rører sig for de danske vækstvirksomheder. Ud over at kåre regionsvindere vil vi også kåre fremstillingsgazellevindere, og landsvinderne vil blive kåret i København. Vi glæder os til at møde alle årets gazellevirksomheder i hele landet, når vi afholder gazellekåringer i regionerne. Datoer for årets gazellekåringer er:
  • Region Nordjylland: 31. oktober
  • Region Midtjylland: 7. november
  • Region Syddanmark: 14. november
  • Region Sjælland: 28. november
  • Region Hovedstaden (inkl. landskåring): 5. december

Tilmelding til årets gazellekåringer åbner her på siden i uge 38-39.


Klik her, og læs mere om kriterierne for at blive Børsen Gazelle. Mød gazellevinderne 2017

Åbningsfilm
  Gazellevinder Midtjylland
  Gazellevinder Sydjylland

Gazellevinder Fyn
  Gazellevinder Sjælland
  Gazellevinder Hovedstaden


 


Gazelletillæg 2017