Gazellevindere 2015


Næsten alle virksomhedsstørrelser er i spil til en gazellekåring (med undtagelse af enkeltmandsvirksomheder), bare de lever op til gazellekriterierne:
  • A/S eller ApS (Pengeinstitutter er undtaget kravet). Min. 1 mio. kr. i omsætning eller 0,5 mio. kroner i bruttoresultat.
  • Minimum fire regnskaber skal være offentliggjort. Regnskabsperioder på under 12 måneder i udgangsåret frasorteres. Regnskabsperioder på over 12 mdr. i slutåret frasorteres.
  • Der skal være vækst i omsætningen/bruttoresultatet i hvert af regnskabsårene.
  • Summen af det primære resultat skal være positivt. Omsætningen/bruttoresultatet skal mindst være fordoblet i løbet af de seneste fire år.
Det kan både være store og små, nye og gamle virksomheder, men hovedparten af vinderne er små og mellemstore virksomheder.

Læs mere om at blive gazelle her

Hele landetRegion HovedstadenRegion SjællandRegion SyddanmarkRegion MidtjyllandRegion Nordjylland


Digitale gazeller

I 2015 blev de første digitale gazeller udnævnt. En digital gazelle er en gazellevirksomhed, der har formået at skabe vækst med en digital strategi, udviklet nye eller tilpasset eksisterende produkter og tjenester til den digitale forbrugers behov og købemønstre. Digitale gazeller udnævnes i hver region og på landsplan i samarbejde med Google Danmark.

Billedserier


Se billeder fra konferencerne

København
Billund
Aarhus
Aalborg

Artikler