Bestil årets gazellevin

Børsen har i samarbejde med Løgismose Vin A/S udvalgt to udsøgte rødvine, en champagne og en cava.
Markér jeres udnævnelse, og nyd vinene, når gazelletitlen skal fejres, eller giv dem i gave til medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere. Du har naturligvis mulighed for at få vinen pakket i gaveæsker.

Vælg mellem den franske champagne Cuvée Falsled Kro Brut, den mousserende spanske Cava Brut Castellroig, franske rødvin Chusclan Côtes du Rhône Village Les Genets og den spanske rødvin Ribera del Duero Acappela Roble.

Se nærmere beskrivelse af vinene her

Alt salg og distribution af gazellevin håndteres af Løgismose Vin A/S og sker, så længe lager haves. Gaveindpakninger: 1, 2, 3 eller 6 flasker op til kr. 20 ekstra. Gratis levering ved ordrer på mere end 1500 kr. Pris for levering: 60 kr. ved køb under 1500 kr. Leveringstid: 3-5 hverdage. Alle priser er inkl. moms.
Evt. spørgsmål: salg@lmfood.dk - tlf.: 33 32 93 32 

Valg af gazellevin

Bestillingsoplysninger

Gaveæsker

Du skal udfylde alle felter markeret med *
 
2015 Chusclan Côtes du Rhône Village Les Genets - Laudun & Chusclan Vignerons

Les Genets er en af de 5 "cru"- eller "terroir"-vine, som så dagens lys i 1999 efter en omfattende kortlægning af jordbundsforholdene blandt medlemmerne af dette seriøse kooperativ.

Vinen er sammenstukket af høsten fra udvalgte parceller, der alle ligger omkring den lille landsby Chusclan og skal tælles med blandt de bedste køb, man kan gøre i det sydlige Rhône.
En fyldig og frugtig Rhônevin med en smag, der domineres af modne røde bær og friske Provence-urter.

Kr. 110,00 inkl. moms

2015 Ribera del Duero Acappela Roble - Bodegas y Viñedos Monteabellón

Umiddelbar og charmerende vin, hvor førstetenoren på den spanske vinscene, Tempranillo-druen, får lov at synge sin serenade uden at blive overdøvet af det store backingorkester i form af overdreven fadlagring. Med kun fem måneder på brugte fade er det en vin, der tiltaler den moderne vindrikker i kraft af sit fokus på frugt og friskhed.

Kr. 89,00 inkl. moms

Cava Brut - Reserva - Castellroig - Sabaté I Coca


Gnistrende ren, fuldstændigt snorlige og forfriskende cava med det nye prædikat "Vins de Terrer", som kun gives til de bedste producenter, der er i fuld kontrol med alle aspekter af produktionen.

Kr. 119,00 inkl. moms
Champagne Cuvée Falsled Kro Brut - Locret-Lachaud - Hautvillers

Gennem årtier har Locret-Lachaud i den prestigefyldte Premier Cru-kommune Hautvillers leveret huschampagnen til Falsled Kro. Lige dele Chardonnay, Pinot Noir og Pinot Meunier udgør blandingen, og vinen lagrer sædvanligvis 24 måneder inden dégorgement. Flot champagne til mad.

Kr. 239,00 inkl. momsGazelletillæg 2017

Du kan desuden bestille:


300 g Løgismoseæsken Chokolade – Summerbird – Økologisk
Leveres i en flot, hvid gaveæske med Summerbirds mest klassiske
og smagfulde chokoladevarianter til pris:

300 kr. inkl. moms