Bestil årets gazellevin og -bobler

Børsen har i samarbejde med Theis Vine udvalgt tre eksklusive rødvine, en champagne og en årgangs-cava af højeste kvalitet til årets kollektion af gazellevine. Markér jeres udnævnelse som Børsen Gazelle 2019, og nyd vinene, når gazelletitlen skal fejres – eller giv dem i gave til medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere. I har naturligvis mulighed for at få vinen pakket i gaveæsker.

Theis Vines absolutte speciale er Bourgogne-vine fra de allerbedste producenter, men også vine fra Bordeaux, Ribera del Duero, Priorat, Piemonte og Toscana har en stor plads i porteføljen. Vinene er nøje udvalgt fra førsteklassesproducenter, så du altid er sikret et meget højt niveau.

Både opbevaring og transport af vinene er i top. Dermed sikrer Theis Vine, at du får de bedste vine fra hele verden bragt sikkert til din dør. Læs nærmere beskrivelse af vinene nedenfor.


Alt salg og distribution af gazellevin håndteres af Theis Vine og sker, så længe lager haves. Theis Vine leverer i hele landet indenfor 1-3 arbejdsdage. Alle priser er inkl. moms. Evt. spørgsmål stiles til: post@theis-vine.dk, tlf. 62 66 11 20

Valg af gazellevin

Bestillingsoplysninger

Gaveæsker

Du skal udfylde alle felter markeret med *
 

Årets gazellevine

I Colombi, Castello di Querceto, Toscana, Italien
Denne vin er en saftig, frugtdrevet og let krydret rødvin med nuancer af friske røde kirsebær, blåbær og blommer samt et anstrøg af vanilje og tobak. Årgang 2017.

Kr. 79,95 inkl. moms.
D de Dauzac, Chateau Dauzac, Bordeaux, Frankrig
Fremstillet på druer fra marker uden for Margaux-zonen kommer denne særlige vin fra Dauzac. D de Dauzac har god fylde og friskhed og delikate noter af jordbær, ribs, mørk chokolade og orientalske krydderier. Årgang 2016.

Kr. 129,95 inkl. moms.
Brut Origine, Mandois, Champagne, Frankrig 
Brut Origine er Mandois' klassiske non-vintage Champagne, hvilket vil sige, at den er sammensat af vin fra flere årgange – i dette tilfælde tre på hinanden følgende. Blenden består af 40 pct. Chardonnay, 30 pct. Pinot Noir og 30 pct. Meunier, som er de mest benyttede druer i regionen. Årgang 2019.

Kr. 249,95 inkl. moms.
Rose Reserva, Agusti Torello Roca, Catalonien, Spanien 
AT Rocas eksotiske og fyldige rosé har en flot mousse, en balanceret syre og aromaer af røde bær, rosenblade, rugbrød og grape samt en sprød og mineralsk afslutning. Årgang 2015.

Kr. 149,95 inkl. moms. 
Rouge Vieilles, Maison Dieu, Bourgogne, Frankrig
Denne røde Bourgogne kommer fra vinmarken Maison Dieu i Pommard. En tæt og relativt kraftig rødvin med noter af mørke kirsebær, solbær og ribs pakket ind i en frisk syre. Årgang 2017.

Kr. 179,95 inkl. moms.