Bestil årets gazellevin og -bobler

Børsen har i samarbejde med Theis Vine udvalgt fem eksklusive rødvine, en champagne og en crémant af højeste kvalitet til årets kollektion af gazellevine.
Markér jeres udnævnelse som Børsen Gazelle 2018, og nyd vinene, når gazelletitlen skal fejres – eller giv dem i gave til medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere. I har naturligvis mulighed for at få vinen pakket i gaveæsker.

Theis Vines absolutte speciale er Bourgogne-vine fra de allerbedste producenter, men også vine fra Bordeaux, Ribera del Duero, Priorat, Piemonte og Toscana har en stor plads i porteføljen. Vinene er nøje udvalgt fra førsteklassesproducenter, så du altid er sikret et meget højt bundniveau, hvis du køber din vin hos Theis Vine. 

Både opbevaring og transport af vinene er i top. Dermed sikrer Theis Vine, at du får de bedste vine fra hele verden bragt sikkert til din dør. Læs nærmere beskrivelse af vinene nedenfor.


Alt salg og distribution af gazellevin håndteres af Theis Vine og sker, så længe lager haves. Theis Vine leverer i hele landet indenfor 1-3 arbejdsdage. Alle priser er inkl. moms. Evt. spørgsmål: post@theis-vine.dk - telefon 62 66 11 20

Valg af gazellevin

Bestillingsoplysninger

Gaveæsker

Du skal udfylde alle felter markeret med *
 

Årets gazellevine

Hito, Ribera del Duero, Spanien
Fremragende, prisvenlig tempranillo fra manden bag Aalto. Blød og rund med masser af saftige skovbær. Ribera del Duero, når det er bedst. Har fået hele 91 point i Wine Spectator.

Elqui Wines Pinot Noir, Elqui Valley, Chile
Danske Steffan Jørgensen laver en lækker pinot noir med lidt mindre Chile og lidt mere drue. Dejligt køligt præg og saftig, solmoden frugt: skovbær, hindbær og let syrlige kirsebær.
Wine By Joe, Oregon, USA 
Let, læskende og lige til at gå til. Denne pinot noir fra Oregon er lavet med stor omhu, uden at det kan mærkes på prisen. Du får masser af mørke bær og krydderier. Ren drikkeglæde.
Champagne Billecart-Salmon, Brut Reservé, Frankrig
Billecart-Salmon er en stjerne i Champagne. Deres Brut Réserve har vundet et utal af priser. Frisk og fyldig med delikate bobler. Velegnet både som aperitif og til de fleste retter med fisk og skaldyr.


I Colombi Rosso, Toscana, Italien 
En lille diamant i Chianti-producenten Castello di Quercetos sortiment. Let og frisk med saftig frugt og en fint afstemt syre. Denne lækre sangiovesevin er nem at drikke.

Télégramme, Châteauneuf-du-Pape, Frankrig
Kæmpevin i kæmpeårgang fra Rhônedalens allerstørste vinmagere, brødrene Brunier, som også står bag legendariske Domaine du Vieux Télégraphe. Blød og elegant med et strejf af ædel luksus.


Baumard Carte Turquoise, Crémant de Loire, Frankrig  
Hvis der ikke skal stå Champagne på etiketten, giver denne flot anmeldte crémant fuld valuta for pengene. Skabt af en af Loiredalens topproducenter. Floral, frugtig og mineralsk med livlige bobler.

Gazelletillæg 2018