Velkommen til årets gazellekåringerKom med, mød gazellerne, og få inspiration og gode råd fra andre gazeller om, hvordan du selv kan øge væksten yderligere og måske endda blive gazelle næste år.

Ved hver afholdelse kårer vi en gazellevinder, en digital gazellevinder samt en fremstillingsvinder. Landsvinderne bliver kåret i København. Gazellerne genopfinder Danmark

En gazelle vokser kontinuerligt og fordobler som minimum sin omsætning eller sit bruttoresultat i løbet af fire regnskabsår. Det er hårde krav og imponerende klaret af alle årets gazeller.

Gazellerne trodser dagligt udfordringer som lav vækst, demografisk modvind, disruption og at skulle tiltrække kvalificeret arbejdskraft, men formår alligevel at skabe succes. De skaber nye arbejdspladser og fremdrift og giver værdi for deres ejere og for det lokalsamfund, de er en del af. Gazellerne findes i hele landet, i alle brancher og i alle størrelser – og alle er de med til at genopfinde Danmark.

Til gazellekåringerne stiller Børsen skarpt på, hvordan gazellerne formår at genopfinde dansk erhvervsliv. Vi ser nærmere på, hvad gazellerne oplever som barrierer for yderligere vækst, og hvilke muligheder og tendenser de ser for fremtiden. Kom med til kåringerne, hvor vi deler vores resultater.