Velkommen til Børsen Gazelle 2019

En gazelle vokser kontinuerligt og fordobler som minimum sin omsætning eller sit bruttoresultat i løbet af fire regnskabsår. Det er hårde krav og imponerende klaret af alle gazellevirksomheder.

I uge 38-39 udsender Børsen et brev til alle årets gazellevirksomheder, hvor de udnævnes til Børsen Gazelle og inviteres til kåring i deres region. Til gazellekåringerne kan du blive klogere på, hvad der rører sig for årets gazellevirksomheder, når vi præsenterer resultater fra gazelleundersøgelsen og inviterer gazellevirksomheder på scenen. Og selvfølgelig fejrer vi regionens gazellevirksomheder og hylder dem for deres flotte vækst.

Kom med til fest, kom tæt på gazellerne, og få indblik i, hvilke temaer og udfordringer, der står øverst på agendaen for Danmarks skarpeste vækstvirksomheder netop nu. Ud over at kåre regionsvindere vil vi også kåre fremstillingsgazellevindere, og landsvinderne vil blive kåret i København.

Vi glæder os til at møde alle årets gazellevirksomheder i hele landet, når vi afholder Børsen Gazellekåringer i regionerne. Datoer for årets gazellekåringer er:

Børsen Gazellekåring i Aalborg 30. oktober
Børsen Gazellekåring i Aarhus 5. november 
Børsen Gazellekåring i Odense 20. november
Børsen Gazellekåring i Ringsted 27. november
Børsen Gazellekåring i København 10. december

Er din virksomhed kåret som Børsen Gazelle, deltager du og op til to kolleger fra din virksomhed uden beregning.