FAQ om BEC


Hvem kan blive medlem af Børsen Executive Club?
Børsen Executive Club er aktuel for alle, der interesserer sig for ledelse, strategi og forretningsudvikling. Uanset erfaringsniveau inden for ledelse er du velkommen i Børsen Executive Club.

Hvordan melder jeg mig ind i Børsen Executive Club?
Du melder dig ind i Børsen Executive Club på borsen.dk/becblivmedlem

Hvad får jeg med et Børsen Executive Club-medlemskab?
Et medlemskab af Børsen Executive Club giver adgang til otte eksklusive morgenmøder og to eksklusive aftenarrangementer foruden fri adgang til tre valgfrie Børsen-konferencer. Til alle morgen- og aftenmøder kan du som medlem invitere en gæst med uden beregning.

Hvad koster et medlemskab af Børsen Executive Club?
Til og med 1. juli 2018 er der early bird-pris på et medlemskab af Børsen Executive Club, som dermed  koster 12.995 kr. ekskl. moms. Efter denne dato koster et medlemskab 14.995 kr. ekskl. moms. Medlemskabet er på 12 måneder og varer som minimum til og med juni 2019. 

Hvordan tilmelder jeg mig de enkelte Børsen Executive Club-arrangementer?

Du tilmelder dig på borsen.dk/bec, hvor der er link til hvert arrangement. I tilmeldingsformularen skal du skrive dit referencenummer i fritekstfeltet. Du finder dit ottecifrede referencenummer på din faktura og i bekræftelsesmailen på dit medlemskab. Har du brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte os på bec@borsen.dk.

Hvordan tilmelder jeg en gæst til Børsen Executive Club-arrangementer?
Du kan tilmelde din gæst, samtidig med at du tilmelder dig selv et arrangement. Benyt venligst ledsagerkategorien.

Hvordan tilmelder jeg mig de tre Børsen-konferencer, som er med i mit Børsen Executive Club-medlemskab?
Du kan tilmelde dig Børsens konferencer på borsen.dk/konference, hvor du finder en oversigt over samt tilmeldingslink til kommende konferencer. Når du tilmelder dig de enkelte konferencer skal du vælge ”Børsen Executive Club" i deltagerkategori og notere dit referencenummer i fritekstfeltet. Du finder dit ottecifrede referencenummer på din faktura og i bekræftelsesmailen på dit medlemskab. Har du brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte os på bec@borsen.dk.

Kan jeg overdrage min plads til et Børsen Executive Club-arrangement, hvis jeg bliver forhindret i at deltage?
Dit medlemskab af Børsen Executive Club er et personligt medlemskab, og det er derfor ikke muligt at overdrage din plads til et arrangement til en anden. Er du tilmeldt et arrangement, men bliver forhindret i at deltage, kan du melde afbud på bec@borsen.dk.

Kan jeg overdrage min plads til en Børsen-konference, hvis jeg bliver forhindret i at deltage?
Adgangen til de tre konferencer, der er med i dit Børsen Executive Club-medlemskab, er personligt, og det er derfor kun dig, der kan gøre brug af dem. Bliver du forhindret i at deltage, skal du afmelde dig senest en måned før afholdelse på partnerskab@borsen.dk. Afmelder du dig efter denne dato, vil det blive betragtet, som om du har gjort brug af én af dine adgange til en konference.

Hvor længe gælder mit medlemskab af Børsen Executive Club?
Dit medlemskab af Børsen Executive Club varer 12 måneder og som minimum til og med juni 2019.

Kan jeg købe mig adgang til et enkelt Børsen Executive Club-arrangement?

Det er kun muligt at få adgang til Børsen Executive Club-arrangementerne for medlemmer af Børsen Executive Club. Du kan melde dig ind på borsen.dk/becblivmedlem.