Annoncér din stilling på borsen.dk, og nå Danmarks mest attraktive kandidater

Lav en bannerkampagne med Børsen Karrierelink, og annoncér for dine jobopslag på borsen.dk, hvor du er sikret synlighed hos en veluddannet og karrierebevidst målgruppe

Kom i gang

Vi forbinder virksomheder med de mest attraktive kandidater

Hos Børsen Karrierelink ved vi, at rekruttering kan være en dyr og tidskrævende proces, og det er vigtigt at finde den rette kandidat første gang. Derfor har vi gjort det nemt for dig at komme i kontakt med og skabe synlighed over for Danmarks mest attraktive kandidater, så du kan finde den rette til din stilling.

Med Børsen Karrierelink kan du lave en bannerkampagne og synliggøre dit jobopslag over for brugerne på borsen.dk, der består af ledere, talenter og specialister inden for næsten alle brancher. Uanset om dit jobopslag ligger på din egen hjemmeside eller en ekstern jobportal, så kan du markedsføre dit jobopslag på borsen.dk og Børsen Pro Finans og nå ud til en veluddannet og karrierebevidst målgruppe, du ikke finder andre steder.

Tre gode grunde til at bruge Børsen Karrierelink

 1. Du kan synliggøre dit jobopslag med attraktive bannerplaceringer på borsen.dk og Børsen Pro Finans.
 2. På borsen.dk og Børsen Pro Finans når du veluddannede og ambitiøse mennesker, der går op i deres karriere – og du finder dem i hele landet.
 3. Du kan lettere nå de passive kandidater. Selvom de fleste af borsen.dk’s brugere allerede sidder i attraktive stillinger, holder de sig orienteret om nye karrieremuligheder*. Måske venter de bare på en stilling som din?

Ram de mest ambitiøse og karrierebevidste brugere på Børsens platforme

Det er ikke uden grund, når vi siger, at du kan nå Danmarks mest attraktive kandidater med Børsen Karrierelink. Brugerne af borsen.dk er nemlig veluddannede – hele 50 pct. har en mellemlang eller lang videregående uddannelse, og 21 pct. har en erhvervsuddannelse, og de er vant til at tage de store beslutninger: 24 pct. sidder nemlig i en lederstilling, og hele 14 pct. er CEO eller CFO.

De er ambitiøse, og det er vigtigt for dem at have succes, hvilket måske er grunden til, at de interesserer sig for jobmarkedet og holder sig orienteret om nye jobmuligheder*. Så hvis du vil være sikker på, at dit jobopslag bliver set af en veluddannet, ambitiøs og karrierebevidst målgruppe, er du kommet til det rette sted.

*8 pct. af brugerne af borsen.dk søger aktivt job, mens hele 65 pct. af brugerne holder sig orienteret om nye jobmuligheder. 18 pct. af brugerne ville søge, hvis det rigtige job dukkede op lige nu.

*Kilde: Index Danmark/Gallup Helår 2019.

Sådan kommer du i gang med Børsen Karrierelink

Det er nemt og enkelt at komme i gang med Børsen Karrierelink. Alt du skal gøre er at oprette en bruger, indtaste dine virksomhedsoplysninger, indsætte et link til dit jobopslag og så kan du hurtigt bygge din nye bannerkampagne

Inden du gå i gang med at bygge, skal du vælge en pakke for din kampagne. Vi har sammensat nogle pakker, der passer til forskellige stillinger og behov, så du nemt og hurtigt kan komme i gang. Med alle pakker er du sikret synlighed over for en værdifuld målgruppe af veluddannede og karrierebevidste mennesker. Søger du efter kandidater i den finansielle sektor, anbefaler vi Eksklusiv-pakken, hvor din kampagne vil køre på Børsen Pro Finans, der er et specialmedie for og om den finansielle sektor

Har du brug for mere information om bannerplaceringer og platforme? Så kan du læse mere om dem længere nede på siden.

Er du headhunter eller arbejder du med rekrutteringen for din virksomhed og har du ofte brug for at synliggøre flere stillinger? Så er en virksomhedsaftale måske løsningen for dig. Kontakt Børsen brands på karrierelink@borsen.dk eller +45 31 74 39 92 for at høre mere om dine muligheder for en virksomhedsaftale med Børsen Karrierelink.

Basis

7.500 kr.

Med Basis-pakken er du sikret god synlighed på borsen.dk og Børsen Karrierelinks Facebook- og Linkedin-profil.

 • Din kampagne kører over to uger
 • Opslag på Karrierelinks Facebook-profil
 • Opslag på Karrierelinks Linkedin-profil
 • To bannere på borsen.dk
 • Nå 10.000 potentielle kandidater med ca. 50.000 visninger*
Premium

15.000 kr.

Med Premium-pakken er du sikret endnu mere synlighed og mulighed for at blive vist på en eksklusiv forsideplacering på borsen.dk.

 • Din kampagne kører over to uger
 • Opslag på Karrierelinks Facebook-profil
 • Opslag på Karrierelinks Linkedin-profil
 • Tre bannere på borsen.dk
 • Mulighed for visninger i ”Fremhævet stilling” ved ledig plads
 • Nå 20.000 potentielle kandidater med ca. 100.000 visninger*
Eksklusiv

25.000 kr.

Med Eksklusiv-pakken får du størst mulig synlighed på både borsen.dk og Børsen Pro Finans. Du får desuden en eksklusiv særplacering, ”Fremhævet stilling”, på forsiden af borsen.dk

 • Din kampagne kører over to uger
 • Opslag på Karrierelinks Facebook-profil
 • Opslag på Karrierelinks Linkedin-profil
 • Fire bannere på borsen.dk
 • Nå kandidater i den finansielle sektor med tre bannere på Børsen Pro Finans
 • 50.000 visninger i ”Fremhævet stilling” på forsiden af borsen.dk
 • Nå 30.000 potentielle kandidater med ca. 100.000 visninger*

*Alle kampagner kører med en frekvens på fem og op til det maksimale antal visninger angivet for hver pakke. Frekvensen styres af cookies, hvilket kan medføre begrænsninger, f.eks. hvis en bruger sletter sine cookies eller benytter forskellige enheder.

Kom i gang

Information om bannere og placeringer

Har du brug for at vide mere om de forskellige bannere og placeringer, der følger med i Børsen Karrierelinks pakker? Her kan du læse mere om hvert enkelt banner, placeringer, og hvilke pakker de hører til. Finder du ikke de svar, du søger, er du velkommen til at kontakte os på karrierelink@borsen.dk eller 72 42 51 12.

Artikelbanner på borsen.dk

Et artikelbanner er et mindre banner, der bliver vist på forsiden af borsen.dk blandt artikelvisningerne. Med et artikelbanner kan du fange opmærksomheden hos en målgruppe, der altid holder sig opdateret, på grund af dets gode placering blandt de vigtigste nyheder på borsen.dk

Bemærk: Tilgængelig i alle pakker

Stickybanner på borsen.dk

Et stickybanner findes på både højre og venstre side af borsen.dk. Et stickybanner bidrager til at skabe synlighed og fange opmærksomhed, da det forbliver i toppen af borsen.dk og har follow-down-effekt. Det betyder, at hvis en bruger scroller op eller ned på borsen.dk, så vil banneret automatisk følge med og derved altid være i brugerens synsfelt.

Bemærk: Tilgængelig i alle pakker

Topbanner på borsen.dk

Et topbanner er et aflangt banner, der er placeret i toppen af borsen.dk oven over menubjælken. Banneret fanger hurtigt en brugers opmærksomhed og er god til at skabe trafik på grund af dets attraktive placering.

Bemærk: Kun tilgængelig i Premium- og Eksklusiv-pakken

”Fremhævet stilling” på borsen.dk

”Fremhævet stilling” er en fast bannerplacering på forsiden af borsen.dk, der er tydeligt markeret med teksten ”Fremhævet stilling” i højre hjørne. Banneret er placeret mellem artiklerne og går fra kant til kant og skiller sig derved hurtigt ud på siden. Det er en attraktiv placering, der kun er tilgængelig for kampagner fra Børsen Karrierelink.

Bemærk: Normalt kun tilgængelig i Eksklusiv-pakken, med ved ledig plads dog også i Premium-pakken.

Børsen Pro Finans

Børsen Pro Finans er Børsens onlinespecialmedie, der er målrettet ansatte i den finansielle sektor. Børsen Pro Finans er den ideelle platform, hvis du søger efter kandidater, der arbejder inden for dette område. Ved køb af Eksklusiv-pakken vil din kampagne også køre på Børsen Pro Finans i form af artikelbannere, stickybanner og topbanner.

Bemærk: Kun tilgængelig i Eksklusiv-pakken.

Opslag på Børsen Karrierelinks Facebook- og Linkedin-profil

Som en del af alle pakker vil dit jobopslag blive slået op på Børsen Karrierelinks Facebook- og LinkedIn-profil som led i din kampagne.

Bemærk: Tilgængelig i alle pakker