Partnere


Hos Beierholm hjælper vi mindre og mellemstore virksomheder sikkert igennem opstart, udvikling og vækst. Derfor er det naturligt for os at støtte Børsen Gazelle.

Som Børsen Gazellepartner får vi unik indsigt i vækstvirksomhedernes aktuelle udfordringer – en indsigt, der giver os viden og inspiration som sparringspartner for ejerlederne i Danmarks mindre og mellemstore virksomheder.


Nykredit Erhvevsbank er Danmarks hurtigst voksende erhvervsbank. Derfor er det naturligt for os at bakke op om Danmarks hurtigst voksende virksomheder – og bringe vores viden i spil som en bank for ejerledere.

Ved samarbejdet med Børsen Gazelle kommer vi i tæt dialog med dem, der driver fremtidens vækst, og får inspiration til hele tiden at forbedre og tilpasse Nykredit Erhvervsbank til ejerledernes særlige behov.


Danske fremstillingsvirksomheder spiller en hovedrolle i erhvervslivet. Mange af virksomhederne eksporterer mere end virksomheder fra andre sektorer og de skaber vækst og arbejdspladser i alle dele af Danmark. Industriens Fond støtter projekter og initiativer der fremmer industriens konkurrenceevne og bakker dermed op om vækst og værdiskabelse i industrien. Fonden vil gerne sætte fokus på de dygtige danske fremstillingsvirksomheder og støtter derfor uddelingen af den nye FremstillingsGazelle.


Skaber vækst med data, indsigt og teknologi
Hos Experian er vi optaget af vækst i samfundet. Derfor er vi glade for at kunne hylde gazellerne, som vi anser for at være rollemodeller i det danske erhvervsliv.

Vi brænder for at skabe værdi for vores kunder gennem en kombination af data, analytisk ekspertise og teknologi. Denne kombination er også årsag til, at vi for fjerde år i træk er nævnt på Forbes’ liste over de mest innovative virksomheder i verden.

Ved at få data til at give mening hjælper vi virksomheder med at træffe de mest rentable beslutninger, finde flere gode kunder, skabe værdifulde kunderelationer og håndtere risici gennem hele kundelivscyklussen.


Dansk Erhverv er erhvervsorganisation og arbejdsgiverforening for fremtidens erhvervsliv. Vi repræsenterer et bredt udsnit af virksomheder og brancher.

Det er indlysende for Dansk Erhverv at deltage på gazelleplatformene, hvor vi møder eksisterende og kommende medlemsvirksomheder, som hver især er med til at sikre Danmarks stærke position i den globaliserede økonomi.


Eksportsucces kræver finansiering
Vækst på eksportmarkederne kræver finansiering, og selv de dygtigste og mest fremadstormende virksomheder kan have brug for en ekstra håndsrækning. Den kan EKF Danmarks Eksportkredit give dig.

Når du ekspanderer, indtager nye markeder, får flere kunder og større ordrer, så kan vi være med til at finansiere din vækst. Vi kan kautionere for kreditforhøjelser i banken, som du kan bruge til både drift og investeringer, og vi kan finansiere dine kunder i udlandet, så de kan købe dine varer. Hvis du har helt styr på din finansiering, kan vi i stedet sikre dine forretninger og give dig en garanti for, at du får dine penge.

EKF er gazellepartner for at hjælpe dig og alle de andre gazeller med at tage næste skridt på jeres vej frem i verden.