Gazellefestkasse – Cava

799 kr. ekskl. moms.

I samarbejde med The Wine Company har vi udformet en festkasse med Cava, som indeholder fire flasker skøn økologisk Paloma Minguez Cava Brut. Festkassen indeholder desuden alt, hvad du skal bruge til at skabe en festlig stemning i virksomheden – og med gazelleballoner og konfetti kan du vise hele verden, at jeres virksomhed er Gazelle 2020. Læs mere, og bestil den herunder.

Bemærk, at der er et begrænset antal gazellefestkasser, og at de derfor kun sælges, så længe lager haves. Kasserne fremsendes 1. december 2020. Alle bestillinger efter 1. december, kan vi ikke garantere når frem til gazelleshowet 10. december.  

Din gyldne mulighed
Når du køber én eller flere gazellefestkasser, er du automatisk med i konkurrencen om at vinde præmien ”Din gyldne mulighed”. Præmien består af en Børsen Gazelle-synlighedspakke til en værdi af 15.000 kr. ekskl. moms.* Du kan læse mere om synlighedspakken her 
Kig efter den gyldne voucher, som er gemt i én af årets festkasser. Måske er det din virksomhed, der finder den og får muligheden for eksponering over for Danmarks mest værdifulde læsere. Held og lykke – og god jagt.


*Betingelser for konkurrencen:
Præmien er en Børsen Gazelle-synlighedspakke 2020. For at deltage i konkurrencen skal du have købt én eller flere gazellefestkasser i 2020. Vi identificerer dig som vinder, når du sender et billede af den fundne voucher til Jesper Nordlund på jeno@borsen.dk. Derefter vil du modtage information om, hvordan du benytter synlighedspakken. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller overdrages til andre.