Børsen hylder årets gazeller i 2020

10. december fejrer vi gazellerne i et stort gazelleshow på borsen.dk

TILMELD DIG

BØRSEN GAZELLEKÅRING 2020

Børsens fem store gazellekåringer bliver i år samlet i et stort show, der sendes direkte på borsen.dk 10. december kl. 16.00. Her præsenterer vi årets absolutte højdespringere blandt gazellerne. Alle kan se med, og vi kan ud over show levere en gazellefestkasse til hele virksomheden, så I kan skabe jeres egen gazellefejring. På den måde kan I sige tak for den store indsats til jeres medarbejdere.

Vi glæder os til, at vi kan løfte sløret yderligere – tilmeld dig nedenfor

BØRSEN GAZELLE-MASTERCLASS 2020

Som en del af vores online gazellefejring tilbyder vi alle ledere fra gazellevirksomheder mulighed for at deltage i en af vores særlige masterclasses 15. december. Uanset om din udfordring er covid19-relateret, eller du ønsker inspiration til at accelerere din digitale omstilling, så kan du møde ligesindede og få input fra de bedste eksperter. For yderligere information og tilmelding – klik nedenfor

NYHEDSBREV

Tilmeld dig Børsen Pro Selvstændigs nyhedsbrev

Ansvar kræver indsigt – og Børsen vil gerne løfte vores tilbud til ledere i erhvervslivet yderligere – så de kan løfte deres ansvar i dagligdagen endnu bedre. Ledere af SMV’er står med unikke udfordringer og muligheder, som ikke kan sammenlignes med de større virksomheders. Derfor dette univers med dedikeret fokus på de mindre selskaber.

Børsen Pro Selvstændig er et nyt digitalt univers med aktuel og brugbar inspiration og konkrete værktøjer, som virksomhedsejere og ledere i mindre virksomheder kan bruge i hverdagen. Du får det hele samlet i en ugentlig briefing – og adgang til et arkiv af gode råd og tip via borsen.dk.