Børsen Gazelle 2021

Få gang i væksten efter nedlukning. Deltag på Børsen Gazelle-masterclass 2021.

BØRSEN GAZELLE-MASTERCLASS 2021

Få gang i væksten efter nedlukningen

Mange mindre virksomheder står med solide tømmermænd efter covidkrisen og måneders nedlukning, usikkerhed og uklarhed. Ét spørgsmål trænger sig på – hvordan får vi gang i væksten igen?

For nu er det ved at være tid til at kigge fremad og se på, hvordan vi hurtigt sætter skub i innovation og vækst.

På Børsen Gazelle-masterclass ruster vi dig og din virksomhed til at komme gennem krisen. Gennem inspirerende cases, lærerig indsigt og teoretiske fagindlæg giver vi vores bud på, hvilke områder du bør fokusere på for at få din virksomhed tilbage på sporet.

 

BØRSEN GAZELLE-MASTERCLASS 2021 ER AFHOLDT – Se eller gense året masterclass her

 

Your Title Goes Here

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Program for Gazelle-Masterclass 2021

Kl. 9.00-9.25
Sådan får vi gang i væksten efter corona
Jacob Risgaard, medstifter af Coolshop og medvirkende i Løvens hule, interviewes af Niels Lunde

Bliv klogere på omstilling af forretningen under corona og få gode råd til, hvordan vi kommer tilbage på vækstsporet.


Kl. 09.30-10.10
Masterclass: Gør forhindringer til forretninger

Brian Mikkelsen, adm. direktør, Dansk Erhverv
Tore Stramer,
cheføkonom politik og analyse, Dansk Erhverv

Er du udfordret af coronakrise, grøn omstilling, digitalisering og rekruttering af den rette arbejdskraft? Så er du ikke alene, og presset på de danske virksomheder vokser. På masterclassen lærer du, hvordan du håndterer de aktuelle samfundsudfordringer, samtidig med at du skalerer virksomheden, rekrutterer de rigtige medarbejdere og skaber systemerne til at gøre fremtidens forhindringer til forretninger.

Kl. 10.15-10.55
Masterclass: Eksporten skal øge væksten efter corona: to velafprøvede værktøjer til finansiering af eksportvækst

Per Holm Lynglund, deputy director, EKF
Johnny Koch, adm. direktør, Carnad
Niels Jensen, managing director, Varo

På masterclassen får du en række velafprøvede værktøjer, så du undgår at skulle sige nej til nye ordrer, fordi væksten går for stærkt. Du møder bl.a. en virksomhed, der bruger finansiering proaktivt i sit salgsarbejde og får inspiration til, hvordan du kan realisere din virksomheds vækstplaner og vinde flere ordrer på eksportmarkederne. 

  • Operationel finansiering af din egen virksomhed
  • Finansiering som konkurrenceparameter


Kl. 11.00-11.25
Ledelse på en ny måde: Hvad har vi lært af coronakrisen, og hvordan kan vi bruge det i fremtiden?

Heini Zachariassen, CEO og stifter, Vivino & Louise Opprud, forfatter og forsker, interviewes af Tina Riising.

Hør om rejsen fra iværksætter til international succes, og bliv klogere på de udfordringer og omkostninger, der er ved at satse alt på sin drøm. Lad dig desuden inspirere af, hvordan du finder den rette work/life- balance og leder på en ny måde.


kl. 11.30-12.10

Masterclass: Kriser kan se ud på mange måder, men hvordan ruster man sig til kommende kriser og hvordan kan de udnyttes til at skabe ny vækst?

Thomas Hofman-Bang, CEO, Industriens Fond
Suna Løwe Nielsen,
lektor, Syddansk Universitet
Kim Klyver,
professor, Syddansk Universitet
Anne-Sofie Voss,
senior business designer, Designit
Anne Sjølund,
business designer, Designit

På masterclassen får du viden om virksomheders arbejde med kriseparathed og modstandsdygtighed, samt værktøjer og metoder til at udnytte fremtidige kriser til forretningsudvikling og vækstskabelse.


kl. 12.30-13.10

Masterclass: Nøglen til vækst efter corona ligger i at fintune din forretningsmodel og forenkle virksomhedens økonomifunktion

Christian Rasmussen, rådgivnings- og salgschef, Beierholm
Steen Søgaard Rasmussen,
chef, forretningsudvikling, Beierholm
Jens Duedahl, chef,
salgsudvikling, Beierholm

På masterclassen bliver du klogere på, hvordan du arbejder med din forretningsmodel, og får konkrete eksempler på, hvordan andre har haft held med at tænke ud af boksen. Du får også gode råd til, hvordan du udnytter digitaliseringens muligheder for at opbygge en intelligent økonomifunktion, der giver indsigt og data til at træffe beslutninger, der skaber vækst.


Kl. 13.15-13.55

Masterclass: Brug data til at skabe vækst og innovation

Jakob Færgeman, chefkonsulent, Experian
Lotte Ruby Schartau,
director business management, Codan   

Få inspiration og praktiske værktøjer til, hvordan du kan benytte dine egne og nye data til at skabe vækst og innovation. Vi gennemgår eksempler på, hvorledes forskellige typer virksomheder på tværs af brancher benytter data til at vokse, uden at det behøver være kompliceret. Bliv klogere på BusinessInsight, som indeholder alle virksomhedsdata fra Danmark, Sverige, Finland og Norge, og få indblik i de enkelte virksomheders økonomiske situation.

 

NYHEDSBREV

Tilmeld dig Børsen Pro Selvstændigs nyhedsbrev

Ansvar kræver indsigt – og Børsen vil gerne løfte vores tilbud til ledere i erhvervslivet yderligere – så de kan løfte deres ansvar i dagligdagen endnu bedre. Ledere af SMV’er står med unikke udfordringer og muligheder, som ikke kan sammenlignes med de større virksomheders. Derfor dette univers med dedikeret fokus på de mindre selskaber.

Børsen Pro Selvstændig er et nyt digitalt univers med aktuel og brugbar inspiration og konkrete værktøjer, som virksomhedsejere og ledere i mindre virksomheder kan bruge i hverdagen. Du får det hele samlet i en ugentlig briefing – og adgang til et arkiv af gode råd og tip via borsen.dk.