Børsen hylder årets gazeller i 2020

10. december fejrer vi gazellerne i et stort gazelleshow på borsen.dk

TILMELD DIG

BØRSEN GAZELLEKÅRING 2020

Aldrig har det været vigtigere at bakke op om landets vækstmotor – og i år er alle inviteret!

Aldrig har det været vigtigere at bakke op om landets vækstmotor, og i år er alle inviteret med. Se med 10. december, når vi hylder gazellerne, deler analyser og indsigt med hele det danske erhvervsliv og kårer årets vindere. Vi sender live på borsen.dk.

I årets show kan du opleve innovative og agile gazellevirksomheder, der midt i den verdensomspændende krise har lavet radikale ændringer i deres strategier og fortsat væksten. Andre virksomheder har stået stærkt sammen, organiseret sig på helt nye måder og eksperimenteret sig frem til deres succesformel. Du vil i gazelleshowet få de vigtigste learnings fra dem, der løber hurtigst i dansk erhvervsliv. Også under en coronakrise.

Vi har gennem 26 år rejst rundt i landet for at samle og hylde de danske gazellevirksomheder. Vi har indsamlet data og leveret analyser, artikler og portrætter af denne helt særlige gruppe virksomheder. Det gør vi også i år, hvor vi sender showet online, så alle kan være med.

BØRSEN GAZELLE-MASTERCLASS 2020

Få indblik i en fremtid, ingen kan spå om

Har coronakrisen slået dig og din virksomhed ud af kurs? Har du de rette værktøjer til at sikre forretningens overlevelse og komme bedst muligt igennem krisen? Lurer der en ny finanskrise rundt om hjørnet?

Tilmeld dig årets sidste runde af Børsen Gazelle-masterclasses, hvor du får viden til vækst og får indsigt i, hvordan du omstiller forretningen i kriser, accelererer din digitale omstilling, sammensætter en bestyrelse, skaber en bæredygtig og grøn forretning og meget mere.

Få den saltvandsindsprøjtning af inspiration, som du går og mangler, og deltag i én eller flere af årets sidste ekstraordinære masterclasses 15. december.

Det hele foregår i komfortable onlinerammer, så du kan tune ind og ud, præcis som det passer dig, og deltage i netop de masterclasses, der er relevante for dig. Vi kvitterer med 26 års erfaring og indgående viden, som vi glæder os til at dele med dig, så du kan gå godt rustet ind i 2021.

Your Title Goes Here

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Program for Gazelle-Masterclass 2020

Kl. 9.15-9.20
Velkomst v/Niels Lunde, chefredaktør Børsen

Kl. 9.20-9.35
Gazelle-analyse v/Niels Lunde

Kl. 9.35-9.50
Ekspertindlæg v/Johan Bülow, kreativ direktør og grundlægger af Lakrids by Bülow

Kl. 10.00-10.45
Masterclass: Konkurstruet og COVID-19-udfordringer – hvornår slutter krisen?
v/Jakob Brandt, SMVdanmark
Har coronakrisen slået dig og din virksomhed ud af kurs? Har du de rette værktøjer til at sikre forretningens overlevelse og komme bedst muligt igennem krisen? Med afsæt i de udfordringer, SMV’erne står over for under coronakrisen, stiller vi skarpt på, hvordan man håndterer krisen, kommer bedst muligt igennem den, omstiller forretningen og sikrer dens overlevelse. Der drages paralleller til finanskrisen, og du bliver klædt på til 2021.

Kl. 11.00-11.45
Masterclass: Der er guld i grønne skove – Hvorfor bæredygtighed er fremtidens sunde forretning
v/moderator Andrea Rudolph, grundlægger & direktør, Rudolph Care
Hvorfor skal man investere i udvikling af bæredygtige produkter? Er der penge i at tage ansvar og redde verden i arbejdstiden? Mød grundlægger og direktør Andrea Rudolph i selskab med nogle af de mest visionære, succesfulde danske ledere og grønne meningsdannere i en uformel samtale om at skabe bæredygtig vækst, insistere på at tage ansvar og redde verden i arbejdstiden – fordi det er sund forretning.


Kl. 12.00-12.45

Masterclass: Verden forandrer sig lynhurtigt – og agilitet er nøglen
v/Steen Søgaard Rasmussen, Beierholm
Er jeres forretningsmodel omstillingsparat? Også til uforudsete samfundskriser? Coronakrisen har vist, hvor hurtigt virksomheder i dag skal kunne omstille sig, hvis de skal overleve – og hvis de skal kunne udnytte de nye muligheder, der opstår, når kriser og forandringer skaber en ny virkelighed. Du bliver klogere på, hvordan skræddersyede digitale løsninger frigør ressourcer og tid til at fintune din strategi og forretningsmodel, så virksomheden står stærkt i den konkurrence, I møder, mens verden forandrer sig med lynets hast.


kl. 13.00-13.45

Masterclass: Gør din virksomhed salgsklar!
v/Morten Dalsgaard, underviser på Børsen Uddannelse og partner i Implement
Hvad er din virksomhed egentlig værd? I kroner og øre? Det spørgsmål er ikke så ligetil, som det lyder. Ofte mødes man af en række spørgsmål, som er svære at svare på, medmindre man har forberedt sig godt. Rådgivere kan hjælpe med meget af dokumentationen, men for at finde frem til selskabets kommercielle og operationelle tilstand, der udgør værdien af selskabet, skal der bruges mere end det. Alt dette får du svar på i denne masterclass.


kl. 14.00-14.45

Masterclass: Sådan skaber du værdi med en professionel bestyrelse
v/T.b.a, underviser ved Børsen Uddannelse og CBS Bestyrelsesuddannelserne
Hvordan bidrager en professionel bestyrelse til værdiskabelsen i SMV’er, gazelle- og vækstvirksomheder? Som virksomhedsejer er det ofte svært at slippe tøjlerne og lade sig råde eller styre af en bestyrelse. Men der er tit flere fordele end ulemper ved en bestyrelse. Få indsigt i bestyrelsens rolle og sammensætning, faldgruber, og hvordan en bestyrelse kan skabe større værdi for virksomheden.


Kl. 15.00-15.45

Masterclass: Sæt turbo på den digitale profitabilitet
v/Thomas Ritter, professor, CBS, og Jan Damsgaard, professor, CBS
Digitaliser eller dø! Sådan har profetien lydt i mange år. Men skal alle være digitale? Og hvad skal der til for at gennemføre en digital transformation? Du får en kort introduktion til digitalisering og salgskanaler som f.eks. Amazon samt de mange gode muligheder, der findes til SMV’er for at opnå støtte til den digitale omstilling. Slutteligt ser vi på, hvordan du konkret finder den bedste digitale løsning til dig.


kl. 15.45-15.50

Afrunding og tak for i dag – Niels Lunde 

ANDREA RUDOLPH ER VÆRT FOR ÅRETS GAZELLESHOW

Børsens chefredaktør Niels Lunde har i år givet værtsstafetten videre, så når Børsens digitale gazelleshow går i luften 10. december,
bliver det med iværksætter og femdobbelt gazellevinder Andrea Rudolph i værtsrollen.

NYHEDSBREV

Tilmeld dig Børsen Pro Selvstændigs nyhedsbrev

Ansvar kræver indsigt – og Børsen vil gerne løfte vores tilbud til ledere i erhvervslivet yderligere – så de kan løfte deres ansvar i dagligdagen endnu bedre. Ledere af SMV’er står med unikke udfordringer og muligheder, som ikke kan sammenlignes med de større virksomheders. Derfor dette univers med dedikeret fokus på de mindre selskaber.

Børsen Pro Selvstændig er et nyt digitalt univers med aktuel og brugbar inspiration og konkrete værktøjer, som virksomhedsejere og ledere i mindre virksomheder kan bruge i hverdagen. Du får det hele samlet i en ugentlig briefing – og adgang til et arkiv af gode råd og tip via borsen.dk.