Stort tillykke til alle årets gazeller!

Følg Børsens gazelledækning i de kommende uger, og vær med til at sprede de gode historier sammen med os.

Gazelleshowet er aflyst – og så alligevel ikke helt!  

Børsen ønsker stort tillykke til årets 1885 gazeller 

Året 2020 har budt på mange ekstraordinære udfordringer. Torsdag 10. december 2020 skulle vi for 26. gang have fejret årets danske gazellevirksomheder – i en konfettiregn af guld og med et brag af et gazelleshow sendt live fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium i København. Men det arrangement spænder den stigende coronasmitte i store dele af landet nu ben for. Det er vi kede af, for vi havde glædet os til at fejre gazellerne sammen med jer.

Men selvom showet er aflyst, skal gazellerne stadig hyldes. For det er vigtigere end nogensinde at fokusere på de positive historier. Som eksempelvis, at hele 1885 danske virksomheder er kåret som Børsen Gazeller i år.

Gazeller er rollemodeller for jobskabelse, optimisme og kreativitet i Danmark. Gazellerne viser vejen til vækst – derfor vil vi gerne fortælle deres historier. Det håber vi også, at du vil være med til. Følg med i Børsen, på borsen.dk, Linkedin og Facebook, smid en virtuel high-five, og vær med til at dele og like gazellernes gode historier med resten af Danmark. De fortjener det!

Børsen Gazelle Accelerator 2021

Vil du have mere inspiration til vækst? I foråret fyrer vi igen op under kedlerne med Børsen Accelerator.

Her deler vi ekspertviden og cases med alle, som har vækstambitioner. Er du interesseret

Så skriv dig op og høre mere.

 

 

NYHEDSBREV

Tilmeld dig Børsen Pro Selvstændigs nyhedsbrev

Ansvar kræver indsigt – og Børsen vil gerne løfte vores tilbud til ledere i erhvervslivet yderligere – så de kan løfte deres ansvar i dagligdagen endnu bedre. Ledere af SMV’er står med unikke udfordringer og muligheder, som ikke kan sammenlignes med de større virksomheders. Derfor dette univers med dedikeret fokus på de mindre selskaber.

Børsen Pro Selvstændig er et nyt digitalt univers med aktuel og brugbar inspiration og konkrete værktøjer, som virksomhedsejere og ledere i mindre virksomheder kan bruge i hverdagen. Du får det hele samlet i en ugentlig briefing – og adgang til et arkiv af gode råd og tip via borsen.dk.