Partnere

Børsen Gazelle præsenteres hvert år i samarbejde med
en række stærke spillere i dansk erhvervsliv

Industriens fond logo
Dansk erhverv logo
EKF logo
Beierholm er en af Danmarks førende revisions- og rådgivningsvirksomheder. Hos Beierholm hjælper vi mindre og mellemstore virksomheder sikkert igennem opstart, udvikling og vækst og rådgiver desuden om digital omstilling som en afgørende vækstfaktor. Derfor er det naturligt for os at støtte Børsen Gazelle.
Som Børsen Gazelle-partner får vi unik indsigt i vækstvirksomhedernes aktuelle udfordringer – en indsigt, der giver os viden og inspiration, som vi bruger i vores rolle som sparringspartner for ejerlederne i Danmarks mindre og mellemstore virksomheder.

Læs mere

Industriens fond logo
Fremstillingsvirksomheder spiller en hovedrolle i dansk erhvervsliv. De står for hovedparten af den danske vareeksport, og de skaber vækst og arbejdspladser i alle dele af Danmark.
Industriens Fond vil gerne bidrage til, at flere fremstillingsvirksomheder vokser. Gerne i gazellefart. Derfor støtter fonden en række projekter, der hjælper virksomhederne med at forretningsudvikle og udnytte ny teknologi, så de kan styrke konkurrenceevnen.
Danske vækstvirksomheder fortjener at blive fejret og kan desuden tjene som inspiration til hele erhvervslivet. Derfor støtter Industriens Fond fejringen af årets gazellevirksomheder – særligt med fokus på ”Årets fremstillingsgazelle”.

Læs mere

Industriens fond logo
Experian – din datapartner til at finde de bedste kunder
Du kender måske Experian som ejer og operatør af RKI-registret, men Experian i Danmark og Norden er meget mere end det. I Experian kombinerer vi vores mange års kreditvurderingserfaring, indsigt i data, teknologi og analytiske kompetencer til at hjælpe vores kunder med at vækste og beskytte sig mod svindel og økonomisk tab.
Vi er særligt udvalgt til at udføre to vigtige roller til Børsen Gazelle. For det første er Experian kernen i at identificere og udvælge årets gazeller, da vi er hovedleverandør af årsregnskaber og validerede data til Børsen. Samtidig er vores fokus at inspirere gazellerne til at benytte markedets bedste kreditvurderingsværktøjer, bekæmpe svindel og skabe datadrevet vækst i både udfordrende og normale tider.
Læs mere
Industriens fond logo
Vi handler på vegne af vores medlemmer
Dansk Erhverv handler hver dag på vegne af flere end 15.000 medlemsvirksomheder og 100 brancheforeninger. Vi er erhvervsorganisation og arbejdsgiverforening for virksomheder inden for bl.a. handel, transport, rådgivning, oplevelse, videnservice, it og tele, life science, turisme, kultur, sundhed, velfærd, kreative erhverv og service.
Vi tilbyder rådgivning inden for personale- og virksomhedsforhold og politisk gennemslagskraft baseret på alliancer, medlemsinddragelse og aktiv deltagelse i vores netværk og udvalg.
I Dansk Erhverv arbejder vi hver dag for, at Danmark bliver verdens bedste land at drive virksomhed i. Vi arbejder for et Danmark med sammenhængskraft og handlekraft.
Dansk Erhverv er partner på Børsen Gazelle for at bakke op om de virksomheder, der hver eneste dag skaber arbejdspladser, velstand og fremgang.

Læs mere

Dansk erhverv logo
Vækst på eksportmarkederne kræver finansiering, og selv de dygtigste og mest fremadstormende virksomheder kan have brug for en ekstra håndsrækning. Den kan EKF Danmarks Eksportkredit give dig.
Når du ekspanderer, indtager nye markeder og får flere kunder og større ordrer, kan vi være med til at finansiere din vækst. Vi kan kautionere for kreditforhøjelser i banken, som du kan bruge til både drift og investeringer, og vi kan finansiere dine kunder i udlandet, så de kan købe dine varer. Hvis du har helt styr på din finansiering, kan vi i stedet sikre dine forretninger og give dig en garanti for, at du får dine penge.
EKF er gazellepartner for at hjælpe dig og alle de andre gazeller med at tage næste skridt på jeres vej frem i verden.
Læs mere
EKF logo

LYT TIL BØRSEN GAZELLE PODCAST

Børsen Gazelle Podcast samler de bedste erfaringer fra coronakrisen og giver generelle input til håndtering af vækst, krise, eksport m.m. Netop i foråret 2020 har de danske virksomheder skullet tænke kreativt for at få sorte tal på bundlinjen. Børsen Gazelle Podcast viser, hvor virksomhederne bør lægge energien for at øge muligheden for vækst. Vi har samlet nogle af landets mest erfarne eksperter samt de dygtigste ledere fra store og små virksomheder. De kommer med de bedste erfaringer fra coronakrisen og fra deres forskellige virksomhedseventyr og deler ud af deres guldkorn, som du kan bruge direkte i din hverdag!

Vil du vide mere om mulighederne for at blive gazellepartner?