Spin, og vind!

Vind en helsidesannonce i Børsen

En annonce i Børsen er en gylden mulighed for at skabe opmærksomhed omkring din virksomhed – hvilke ydelser I har, og jeres gazellestatus – og komme i kontakt med en værdifuld målgruppe. Nu kan du vinde en helsidesannonce i Børsen, hvis din virksomhed er kåret som gazelle i 2022. Alt, hvad du skal gøre, er at spinne hjulet, og er du heldig, er du med i lodtrækningen om at vinde.

Er du den heldige vinder af annoncen, så hjælper vi gerne med den grafiske opsætning, så længe du leverer elementer til layout såsom tekst, billeder, logoer og grafikelementer. 

Hvis du ikke kan se spillet, skal du acceptere cookies. Klik her, for at rette dine cookieindstillinger.

Konkurrencebetingelser

For at deltage i konkurrencen skal din virksomhed være kåret som Børsen Gazelle 2022. Du er med i lodtrækningen om en helsidesannonce i Børsen, hvis du er lander på et felt med et lod. Hver deltager kan have ét lod i lodtrækningen. Præmien har en værdi af 76.100 kr. ekskl. moms, og kan ikke ombyttes til kontanter eller andet. Der trækkes en vinder af konkurrencen ud af alle gazellevirksomheder, der har deltaget, 14. december 2022, og vinderen får direkte besked. Præmien skal være indløst inden 1. april 2023.