Børsen Fordelsklub – eksklusivt univers til Børsen-abonnenter


På Børsen stræber vi efter at blive endnu mere værdifulde for vores kunder. I forlængelse af vores populære sektioner og magasiner med fokus på privatliv, kultur og livsnydelse har vi derfor skabt et univers til dig. Et univers til dig, der elsker eksklusive særarrangementer, lækre brands til stærke priser og unikke oplevelser, og som værdsætter, når et medlemskab er nemt. Børsen Fordelsklub er eksklusivt til dig som Børsen-abonnent. Fordi vi synes, at du fortjener særbehandling.


Dine fordele som medlem
Som medlem af Børsen Fordelsklub, kan du få adgang til oplevelser, som kun er forbeholdt medlemmerne. Om du er til forpremiere på de nyeste film, en champagneaften eller en særlig aften i selskab med Michelinkokke, så er det i Børsen Fordelsklub, du får adgang til det. Hver gang du tanker benzin, henter morgenbrød eller tager en taxa hos en af vores partnere, sparer du point op i Børsen Fordelsklub, som kan benyttes i Fordelsklub-shoppen, hvor du finder lækre brands til stærke priser. Fik vi nævnt, at du naturligvis også får point, når du handler i Fordelsklub-shoppen? Se alle partnere, hvor du optjener point


Børsen Fordelsklub-shoppen

Når du har optjent point hos de mange forskellige partnere, kan du benytte dem i Børsen Fordelsklub-shoppen. Her finder du et stort udvalg af højkvalitetsprodukter fra kendte brands såsom Georg Jensen, Rosendahl, Royal Copenhagen, Kay Bojesen, Kähler, Kitchenaid, Pillivuyt og Global. Sortimentet udvides hele tiden med nye og spændende varer, du kan bruge dine point på. Hver uge udvælger vi desuden seks produkter, vi synes er særligt interessante. Dem finder du i kategorien Ugens udvalgte

Få unikke gastronomiske oplevelser

Foruden det store udvalg af kvalitetsvarer har du mulighed for at bruge dine point på unikke gastronomiske oplevelser. Via vores mange samarbejdspartnere kan vi tilbyde enestående madoplevelser til særpriser, og udvalget kan bestå af alt lige fra Michelin-hædrede restauranter til ukendte, små perler.

Betal med dine point eller med kort

Når du handler, kan du ud over at betale med dine optjente point vælge at benytte kortbetaling og få din vare eller oplevelse til særpris. Du kan også vælge at kombinere betalingsmetoderne, så hvis du ikke har nok point, kan du vælge at betale resten på betalingskort. Bemærk, at du først kan begynde at bruge dine point i shoppen, når du har optjent over 400 point.

Hvis du har tilmeldt dit firmakort til din Børsen Fordelsklub-konto og bruger dine point til privat brug, er du selv ansvarlig for at oplyse om dit private forbrug af point i din selvangivelse til skat. Gå til shoppen

Få hjælp hos vores support

Mangler du at få registreret point, har du ikke modtaget dine varer, eller oplever du andre udfordringer? Så er du meget velkommen til at kontakte kundeservice på:

 

Tlf: +45 70 25 60 26

E-mail: support@borsenfordelsklub.dk

 

Åbningstider:

 

Du kan kontakte os på telefon mandag til fredag kl. 10.00-12.00 og 12.30-15.00.

 

Sender du en e-mail, vil din henvendelse blive besvaret inden for to hverdage.

 

Administrer dine point

 

Senest 48 timer efter købet hos en partner, vil du kunne se købet og dine optjente point under Min profil. Du kan bruge dine point i Børsen Fordelsklub-shoppen, hvor du både kan købe eksklusive produkter og oplevelser.

Sådan virker det