Lille Norrlyst

Optjen op til 28 point/100 kr.
Butik
Restaurant & café

Det bedste fra to verdener

Det populære og anmelderroste spisested Norrlyst har fået en lillesøster, Lille Norrlyst, der kombinerer salg af smagfulde delikatesser om dagen med en intim restaurantoplevelse om aftenen. Lille Norrlyst er ejet af Bjarke Just Nielsen, der også bestyrer Restaurant Norrlyst i Strædet. Hans CV vidner om mange år i branchen. Han har fx deltaget i TV-programmet MasterChef, og så har han en del erfaring fra store restaurationer som Madklubben. I dagtimerne tilbyder Lille Norrlyst et stort udvalg af de bedste oste og det lækreste charcuteri i hele landet. Om aftenen åbner restauranten, der byder på en intim atmosfære og mulighed for private dining-arrangementer, hvor stedet ikke tager imod andre gæster end dem i dit selskab.

De gode råvarer til fælles

Dagtimernes delikatesse og aftenens menukort har det til fælles, at de udelukkende baserer sig på de allerbedste råvarer. I restauranten kan der vælges mellem a la carte og en sammensat menu, der begge pirrer smagsløgene og sørger for den perfekte tallerken i de perfekte omgivelser. Dine fordele er gældende både i delikatessen og i restauranten.

Det bedste fra to verdener

Det populære og anmelderroste spisested Norrlyst har fået en lillesøster, Lille Norrlyst, der kombinerer salg af smagfulde delikatesser om dagen med en intim restaurantoplevelse om aftenen. Lille Norrlyst er ejet af Bjarke Just Nielsen, der også bestyrer Restaurant Norrlyst i Strædet. Hans CV vidner om mange år i branchen. Han har fx deltaget i TV-programmet MasterChef, og så har han en del erfaring fra store restaurationer som Madklubben. I dagtimerne tilbyder Lille Norrlyst et stort udvalg af de bedste oste og det lækreste charcuteri i hele landet. Om aftenen åbner restauranten, der byder på en intim atmosfære og mulighed for private dining-arrangementer, hvor stedet ikke tager imod andre gæster end dem i dit selskab.

De gode råvarer til fælles

Dagtimernes delikatesse og aftenens menukort har det til fælles, at de udelukkende baserer sig på de allerbedste råvarer. I restauranten kan der vælges mellem a la carte og en sammensat menu, der begge pirrer smagsløgene og sørger for den perfekte tallerken i de perfekte omgivelser. Dine fordele er gældende både i delikatessen og i restauranten.