Yoburger

Optjen 40 point pr. 100 kr., hver gang du spiser på en af Yoburgers restauranter
40 point
pr. 100 kr.

Den københavnske burger-himmel

De omtaler gerne sig selv som “Burger heaven in Copenhagen” – og det er der gode grunde til. Yoburger blander amerikansk og dansk i en himmelsk fusion, der giver dig burgermenuer med den helt rigtige kombination af sprøde fritter, friske råvarer og saftige, danske bøffer.

Friskhed og en hemmelig opskrift

Hemmeligheden bag en lækker, velsmagende burger er egentlig ganske enkel: Frisk salat, modne tomater, smeltet amerikansk ost, saftigt oksekød fra dansk kvæg og sidst, men ikke mindst: magic sauce. Opskriften på den himmelske dressing er en hemmelighed, men til gengæld ved gæsterne med sikkerhed, at det hele serveres i en smørristet briochebolle, der både smager helt fantastisk og samtidig er til at betale.

Klassisk Yo Burger, Yo Bacon eller Yo Portobello?

Selvom menukortet er forfriskende simpelt og overskueligt, så er der stadig lidt for enhver smag. Baconelskere kan opgradere til Yo Bacon, og vegetarerne kan glæde sig over den velsmagende Yo Portobello med langtidstilberedte svampe og hele to slags smeltet ost. Uanset hvad du vælger, så optjener du 40 point/100 kr., hver gang du betaler for din mad i Yoburgers fysiske restauranter. Dem finder du her.