Tholstrup Restauranter

Optjen 40 point pr. 100 kr., hver gang du spiser på en af restauranterne.
40 point
pr. 100 kr.

Familieejet kærlighed til mad
Tholstrup er en familieejet virksomhed grundlagt i 1972 af Peter Tholstrup. I dag indeholder kæden 9 restauranter fordelt rundt i København, og selvom de alle er forskellige, når det kommer til stil og indretning, så har de kærligheden til høj kvalitet og årstidens gode råvarer til fælles.

De 9 restauranter
Bøf & Ost og Zeleste er menukortet fyldt med franskinspirerede retter kombineret med det bedste fra det nordiske køkken. Hos Peder Oxe, Kompasset og Nyhavns Færgekro finder du danske delikatesser og kokke, som er specialister i smørrebrød med favoritter som sild, rødspættefilet og klassisk tatar. Huks Fluks byder på sydeuropæisk mad og vin med ekstra fokus på socialt samvær, og i Peder Oxes kælder er der uhøjtidelig stemning og cocktails i massevis. Cap Horn var en af Danmarks første økologiske restauranter, og på simpleRAWs menukort er alt vegansk og glutenfrit.

Få gavn af dine fordele hver gang
Uanset hvilken af Tholstrups restauranter du vælger, kan du glæde dig over andet og mere end den høje gastronomiske kvalitet. Som medlem af Børsen Fordelsklub optjener du nemlig 40 point/100 kr. på din regning, hver gang du spiser på et af de populære spisesteder.