Telmore

Optjen 40 point den første måned og herefter 20 point pr. 100 kr. hver måned på alle Play-abonnementer fra 239,- og op.
40 point
pr. 100 kr.

Saml din underholdning

Streaming er blevet en stor del af danskernes hverdag. Vi vil høre vores favoritmusik, se vores yndlingsserier og lytte til e-bøger, hvor og hvornår det passer os. Men det gode indhold er spredt på mange forskellige platforme, og det kan være en dyr fornøjelse ikke at gå glip af noget. Så hvorfor ikke samle det hele i dit mobilabonnement?

Mere end bare mobil – fuld adgang til streaming

Telmore er meget mere end blot et mobilabonnement. Med Telmore Play får du nemlig adgang til streamingtjenester som HBO Nordic, TV 2 Play, Viaplay og Netflix, så du kan se massevis af film og serier, streame musik og meget mere som en del af dit mobilabonnement! Vælg mellem forskellige pakker, alt afhængig af hvor meget du har brug for. Der er fri tale og adgang til 5G-netværk i dem alle.

Danmarks bedste og hurtigste netværk
Telmore er en del af TDC Group, og med det følger adgang til TDC’s netværk, som er med til at give Telmores kunder Danmarks bedste dækning. Du kan med andre ord spare penge på at samle dine streamingtjenester ét sted og samtidig nyde godt af landets bedste mobilnetværk.

OBS: Du optjener point på alle Telmore Play-abonnementer fra 239,- pr. måned og opefter, og du får 40 point/100 kr. den første måned og 20 point/100 kr. hver måned herefter. Dog kan du maksimalt optjene 320 point pr. regning.