Smarteyes

Optjen 20 point pr. 100 kr., hver gang du handler hos Smarteyes.
20 point
pr. 100 kr.

Kvalitetsbriller i skandinavisk design
Det skandinaviske design er hjertet i Smarteyes’ forretning. Grundholdningen er, at det skal være sjovt at købe briller og udforske sit brillelook! Derfor har optikerkæden et enkelt priskoncept med faste priser på enkeltstyrke- og flerstyrkebriller inklusiv frit valg mellem alle stel, uanset dine styrker. Der kommer hele tiden nye spændende stel og kollektioner i butikken, som bliver designet af Smarteyes’ egne designere med den nyeste slibeteknik. 

Sommernyhed: Brillekollektion fuld af moderne power
Smarteyes og smykkedesigneren Efva Attling har en fælles passion: kvalitetshåndværk og ekstraordinært design. Derfor har de sammen skabt en unik og markant sommerkollektion fuld af briller og solbriller med moderne power. Brillerne er særdeles iøjnefaldende og kommer i forskellige farver, mønstre og former. Kollektionen er til dig, der sætter pris på godt design, og som bærer dine briller som en modeaccessory og dine solbriller som en stilmarkør. Gå på opdagelse i kollektionen og mød Lola, Dr. Good og alle de andre modeller i en af sommerens hotteste kollektioner, der fås eksklusivt hos Smarteyes.

SmartFreedom – en ny og smart brilleløsning
Med SmartFreedom har de gjort det smartere for dig at have flere briller. Du vælger 1, 2 eller 3 briller til en fast månedlig pris fra kun 60 kr. for enkeltstyrkebriller og 125 kr. for flerstyrkebriller. Jo flere briller, du køber, desto billigere bliver din omkostning per brille. Det er smart! Se priser, og læs mere om SmartFreedom her

Som medlem af Børsen Fordelsklub optjener du desuden 20 point/100 kr. på alle dine regninger hos Smarteyes. Se alle butikker, vi samarbejder med, her.