RaskRask

Optjen 40 point pr. 100 kr. første gang og 20 point pr. 100 kr hver gang herefter.
40 point
pr. 100 kr.

Gør op med spændinger og ubehag i kroppen
De fleste kender følelsen af hold i nakken, der bare ikke vil gå væk, eller en overvældende ømhed efter en hård sportsaktivitet. Ofte går vi også rundt med generelle spændinger, mindre smerter eller en ubalance i vores krop, som vi aldrig får gjort noget ved. Men sådan behøver det ikke at være. RaskRask har nemlig gjort det både nemt og smart at få afslappende massager og yogasessioner, der fjerner hverdagens spændinger og ubehag.

Velvære på dine vilkår
RaskRask tilbyder personlig træning, yoga og massage udført af nøje udvalgte, eksaminerede og forsikrede fagpersoner. Det er som sådan ikke noget nyt. Det nye er, at fagpersonerne kommer direkte hjem til dig. De komplicerede og tidskrævende centre er nemlig fjernet, så du slipper for at skulle ud af døren med ømme muskler og træningstaske over skulderen. Det giver dig både bedre tid, en bedre oplevelse og en bedre pris.

Nem booking og professionel behandling

Hos RaskRask får du en gylden kombination af professionel behandling og en meget brugervenlig bookingplatform. I TV-programmet Løvens Hule var dommerne så imponerede af RaskRask, at hele to af dem valgte at investere i virksomheden. Du kan, ligesom dommerne, bogstaveligt talt få de dygtige massører og træneres kompetencer at føle på egen krop ved at bestille din første session nemt og bekvemt online. Første gang du gør det, optjener du 40 point/100 kr., og herefter optjener du 20 point/100 kr hver gang.