Quickpoint

Optjen 20 point pr. 100 kr., hver gang du benytter dig af værkstederne
20 point
pr. 100 kr.

Gør bilen forårsklar, og få stempel i bogen

Vinterens kulde og sjap kan være hårdt for vores firhjulede venner. Med forårets komme er det for mange tid til at få gjort bilen klar til det varmere vejr med sommerdæk og et servicetjek. Hos Quickpoint får din bil en behandling i særklasse, din servicebog får et stempel, og du optjener point hver gang.

Topkvalitet med 3 års garanti

Kernen i Quickpoints filosofi er kvaliteten i deres arbejde. Derfor investerer de løbende i det nyeste udstyr og værktøj samt i uddannelse af personalet. De har også valgt at lade sig kontrollere af FDM, Michelin og Teknologisk Institut for at sikre, at værkstederne hele tiden lever op til egne høje standarder. Quickpoint bruger udelukkende reservedele af OE-kvalitet, så din bil beholder sin fabriksgaranti. Derudover får du yderligere 3 års garanti på de reservedele, der bruges på din bil.

Åbne værksteder med maksimalt hensyn

Quickpoint har 29 full-service autoværksteder fordelt på Sjælland, Jylland og Fyn. De har alle åbent, og medarbejderne følger retningslinjerne fra Sundhedsmyndighederne nøje, bærer mundbind og gør rent oftere, så du kan føle dig helt tryg, når du indleverer din bil. Hver gang du betaler i en Quickpoint, optjener du 20 point/100 kr.