Nye københavnske restauranter

Optjen 24 point pr. 100 kr. på 10 nye restaurantpartnere i København.
24 point
pr. 100 kr.

Få point for dit cafébesøg
Børsen Fordelsklub arbejder hele tiden for, at du skal have flere fordele ud af dit medlemskab. Derfor får du nu point, når du spiser mad, nyder en kop kaffe eller drikker cocktails på nogle af Københavns mest populære restauranter og caféer. Nedenfor kan du se et lille udvalg af de mange nye spisesteder.

Brunch, middag og cocktails
Dag H på Østerbro er en stilrent indrettet men forfriskende uformel og hyggelig restaurant. Como på Frederiksberg serverer det bedste fra italiensk gastronomi tilsat et nordisk tvist. Lige ved siden af Como finder du Den Blå Hund, der er opkaldt efter en Gnags-plade fra 1984 og er særligt kendt for den delikate brunch og de gode cocktails. På Kafé Kapers ved Gunnar Nu Hansens Plads kan du nyde din mad og drikke i solen, og ved Søerne på Nørrebro ligger Café 22, som er god til den tiltrængte kop kaffe eller lette anretning i det hyggelige udendørsområde lige ved siden af vandet. Endelig byder en af Københavns hyggeligste gader, Strædet, på masser af mad- og drikkeoplevelser i charmerende omgivelser på Zalt, Zirup, Okko, Wanna’B og Hoppes.

Fælles for alle stederne er, at de er nye partnere i Børsen Fordelsklub, hvilket betyder, at du optjener point, hver eneste gang du besøger dem.