Moodings

Optjen 20 point pr. 100 kr., hver gang du handler på Moodings.dk.
20 point
pr. 100 kr.

Et univers af skandinavisk æstetik

Ethvert hjem har sit eget udtryk, og vi prioriterer alle noget forskelligt, når vi indretter vores bolig. På Moodings.dk finder du et stort univers af skandinavisk æstetik, sanseindtryk og stemninger, der gør den moderne bolig unik og personlig.

Gør dit hjem særligt

Hos Moodings.dk er fokus på det personlige hjem, hvor praktiske funktioner, stemninger, æstetik og sanseindtryk forenes og skaber de optimale rammer i den enkeltes liv. Det inspirerende designunivers gør det nemt at håndplukke de designs, der kan give dit hjem et helt særligt og personligt præg. Med et af markedets bredeste udvalg inden for boligindretning forener Moodings den lille designbutik og det gigantiske stormagasin på én og samme platform.

Markedets bredeste udvalg og tidsbegrænset særtilbud

Sortimentet i webshoppen rummer en blanding af anerkendte danske møbel- og designbrands, et udpluk af upcoming designere og interessante internationale bidrag. Lige nu får du som noget helt særligt en gratis bordlampe, når du køber et produkt af det populære brand Handvärk. Tilbuddet gælder indtil 21. marts, og du kan se mere lige her. Du optjener 20 point/100 kr., hver gang du handler på Moodings.dk.