Kokkeriet

Optjen 32 point pr. 100 kr., hver gang du spiser i restauranten.
32 point
pr. 100 kr.

Uformel Michelin-middag
Eventyrlystne madelskere kan finde Kokkeriet diskret placeret i det charmerende Nyboder-kvarter i Indre By. De besøgende må gerne komme i stiveste puds, men det behøver de ikke. Hos Kokkeriet er der ingen fine fornemmelser, dresscode eller regler – kun tårnhøje ambitioner. Det er en filosofi, der ved den seneste uddeling endnu engang gav restauranten en Michelin-stjerne.

Kendt smag i ukendt kontekst
Kokkeriets retter er særligt kendte for at overraske deres gæster med genkendelige, danske ingredienser sat sammen på helt nye måder. Selv siger ejer Sammy Shahi, at hans “stil er baseret på fire elementer: natur – enkelhed – velsmag – danskhed”, og at danskheden består i at køkkenet serverer noget, gæsterne ikke genkender, men som pludselig kan føre dem tilbage til barndommen med en særlig duft eller smag.

Tidsbegrænset kampagnetilbud
Lige nu kan du som medlem af Børsen Fordelsklub spare 22 % på 14 eller 18 serveringer på Kokkeriet i shoppen. Du kan købe med dine optjente point, med betalingskort eller en kombination. Betaler du med kort, optjener du naturligvis yderligere point. Skulle du vælge ikke at benytte dig af tilbuddet, optjener du alligevel 32 point/100 kr. på din regning, hver gang du besøger Kokkeriet.