BCOPENHAGEN

Optjen 16 point/100 kr., hver gang du handler i butik eller webshop.
16 point
pr. 100 kr.

Se sommerens sport på et tv med tidløst design og prisvindende lyd
Denne sommer byder på ekstraordinært meget sport: EM i fodbold, Tour de France, Wimbledon, OL og meget mere. Med Bang & Olufsen kan du opleve alle de enestående sportsbegivenheder med et billede og en lyd, der matcher. Det verdensberømte danske brand er ikke kun garant for høj kvalitet men også for et unikt og elsket tidløst design.

Beovision Contour – skabt til at blive dit
Fra det øjeblik du tænder for Beovision Contour, er du ikke i tvivl om, at du oplever et tv fra Bang & Olufsen. Med Dolby Atmos højttalerteknologi fra Beosound Stage kombineret med absolut sort og realistiske farver i OLED-skærmen er tv’et skabt til at tage vejret fra dig. Som noget helt nyt fås det smukke OLED-fjernsyn i både 48″ og 55″ og i flere designs, der alle kan placeres på bordstand, gulvstand eller vægbeslag. Beovision Contour fås fra vejl. DKK 43.599,- inkl. vægbeslag og Beoremote One.

Når dine fordele virkelig kan mærkes
Udover ikoniske fjernsyn kan du også opleve B&O’s kendte lyd i BCOPENHAGEN’s udvalg af høretelefoner og højttalere. Hver gang du handler via webshoppen eller i den fysiske butik på Frederiksberg, optjener du desuden 16 point/100 kr. Oplev det fulde produktsortiment, aktuelle kampagner samt priser hos BCOPENHAGEN.