Udviklingen i danske erhvervsaktives brug af og holdning til annoncørbetalt indhold

Download e-bogen, og bliv klogere på native advertising

For andet år i træk har Børsen lavet en stor befolkningsundersøgelse af de erhvervsaktives brug af og holdning til annoncørbetalt indhold, og de vigtigste læringer har vi samlet lige her. I denne e-bog ser vi nærmere på både positive og negative holdninger til native advertising, og hvordan de har udviklet sig over de sidste to år. Vi giver dig indsigt i, hvordan du bedst arbejder med native advertising, så dit indhold opleves som troværdigt hos dine læsere, og hvilke krav danskerne stiller til både deklarering og indhold.

Undersøgelsen er udarbejdet i samarbejde med rådgivnings- og analysehuset Wilke.

Skriv dig op, og modtag link til gratis download af ”Udviklingen i danske erhvervsaktives brug af og holdning til annoncørbetalt indhold”.

Læs også undersøgelsen fra 2019 ”Sådan fanger du de erhvervsaktive med native advertising” her

Analyse

En analyse af de danske erhvervsaktives holdninger til annoncørbetalt indhold, og hvordan den har udviklet sig over de sidste to år.

Indsigt

Indsigt i, hvilke emner de erhvervsaktive synes er mest interessante at læse.

Anbefalinger

Anbefalinger til, hvordan du kan få succes med annoncørbetalt indhold og svar på, hvad du skal gøre for at lave troværdigt indhold.

Skriv dig op nedenfor, og modtag link til gratis download af ”Udviklingen i danske erhvervsaktives brug af og holdning til annoncørbetalt indhold”.

Vil du vide mere om native advertising?

Læs også e-bogen ”Neuroanalyse af native advertising” og få indsigt i redaktionelle og native advertising-artiklers betydning for læsernes motivation, forståelse og brand memory.