KØB SENESTE NYT KURSER Køb Abonnement

Ønsker du dig også en Quooker? Få din egen kogende vandhane fra VVSPlus

Foto: Pexels

Kogende vand direkte fra vandhanen? Ja tak! En Quooker eller en såkaldt kogende vandhane gør bare hverdagen nemmere. Nu er det nemlig slut med at vente på, at vandet koger eller bliver iskoldt – du kan sågar få brus i dit vand. Og så er en Quooker bare vanvittigt æstetisk at have i sit køkken.

Med hjælp fra VVSPlus er vandhanen heldigvis nem at få installeret i dit køkken. Læs med videre her og bliv klogere på Quooker vandhanen.

Hvad er fordelene ved en Quooker?

En kogende vandhane er en luksus i hjemmet. Med en Quooker kan du både nyde 100 grader varmt vand, iskoldt vand og vand med brus direkte fra din vandhane.

Alle de fordele betyder også, at du kan rydde køkkenbordet, så dit arbejdsområde bliver ryddeligt, enkelt og nemt at rengøre. Det har en stor hygiejnisk fordel – du skal du ikke flytte på elkedlen for at tørre bordet af.

Derfor er den kogende vandhane som skabt til dig, der både elsker et æstetisk og praktisk køkken.

Installer nemt din Quooker med hjælp fra VVSPlus

Er det ikke meget besværligt at installere sådan et vidunder af en vandhane, tænker du måske? Ikke med hjælp fra VVSPlus. De dygtige VVS’ere er eksperter i at installere Quooker vandhanen.

VVSPlus sikrer, at vandhanen bliver forsvarligt og sikkert monteret, så du ikke selv skal rode med det. Dét gælder både, når hanen skal tilsluttes vand og el. Samtidig sparer fagfolkene dig tid, så du hurtigt kan nyde godt af din nye, smukke vandhane.

Du skal aldrig stå ved vasken og overveje, om din Quooker nu også er helt rigtigt installeret. Det sikrer VVSPlus, at den er. Du kan på den måde bare læne dig tilbage og nyde godt af alle fordelene ved din nye Quooker.

Online bestilling af montering

Det er nemt at bestille montering af din kogende vandhane. Det gør du blot på hjemmesiden hos VVSPlus, og så ruller hjælpen direkte ud til dig.

Ved den lejlighed har du også mulighed for at spørger ind til eventuelle bekymringer. Det er altid dejligt at vide, hvem man kan ringe til, hvis du løber ind i problemer med din Quooker på sigt.

En smuk løsning, der er nem og bekvem

Drømmer du også om en smuk, praktisk Quooker med kogende vand til te, kaffe og madlavning? Så skal du bare have fat i VVSPlus.

Vandhanerne er fremstillet i de lækreste materialer og i tidløse design, som passer elegant ind i flere køkkener. Du kan derfor blot glæde dig til at få tilføjet den til dit køkken, hvis du kontakter VVSPlus og bestiller en installering af en Quooker.

Forsiden lige nu