ONLINE KURSUS I CYBERSIKKERHED

Skab en sund kultur om it-sikkerhed i jeres virksomhed med Cyber Awareness Training

BØRSEN ACADEMY

Cyber Awareness Training

Cyber Awareness Training giver jeres medarbejdere konkrete værktøjer og viden om it-sikkerhed, så de bliver i stand til at identificere og afværge mulige cyberangreb.

Det er menneskeligt at fejle – og netop det udnytter de it-kriminelle mere end nogensinde. Derfor er det afgørende, at jeres medarbejdere er bevidste om, og kan identificere, de faresignaler og it-trusler, der i sidste ende kan føre til uønsket adgang til jeres netværk og data.

+ Læs mere

Cyber Awareness Training giver jeres medarbejdere konkrete værktøjer og viden om it-sikkerhed, så de bliver i stand til at identificere og afværge mulige cyberangreb.

Ingående forståelse for cybertrusler
Cyber Awareness Training er udviklet af erfarne sikkerhedsprofiler og giver medarbejderne en grundlæggende forståelse for it-sikkerhed og emner såsom phishing, social engineering, ransomware og direktørsvindel, hvor it-kriminelle udgiver sig for at være en fra ledelsen.

 

Kurset henvender sig til alle typer af medarbejdere.
Kurset er pædagogisk opbygget og henvender sig til alle typer af medarbejdere. Det indeholder ti interaktive videoer af en varighed på 2-4 minutter. Hvert modul går i dybden med et tema inden for cyber awareness og afsluttes med tre opfølgende spørgsmål, så den enkelte medarbejder kan teste og dokumentere sin viden – og dermed bidrage til it-sikkerheden i jeres organisation. Kurset findes både på dansk og engelsk.

 

Grundlæggende forståelse for, hvordan I beskytter data bedst muligt.
Ved at gennemføre kurset får jeres medarbejdere en grundlæggende forståelse for forskellige typer af data, og hvordan de håndterer, beskytter og gemmer data korrekt.

 

Forståelse for sikker adfærd på internettet og på sociale medier
Kurset giver jeres medarbejdere en forståelse for sikker adfærd på internettet, og hvordan de beskytter deres personlige data på sociale medier, så I står stærkere mod it-kriminelles forsøg på at udnytte disse data til at få adgang til jeres it-systemer.   

ONLINEKURSUS

Kursets indhold

0 t 30 m • Begynder • Feb 2021

 

Passwordhåndtering

Før man kan låse sin PC eller sine mobile enheder, skal man angive et password eller en pinkode for at beskytte det data, som opbevares.

Data og information på farten

Rejser er en del af privat- og arbejdslivet, men det udgør en risiko for, at It-kriminelle stjæler vores data, penge og identitet.

Sikker adfærd på sociale medier

Aldrig har forbruget af sociale medier været større, og vi deler ud af vores privatliv og arbejdsliv på alle mulige forskellige platforme.

Mobile enheder

Vi har næsten alle en mobilenhed, som indeholder vigtige og personlige informationer, billeder og andet kritisk data om dig og din arbejdsplads.

Phishing/Smishing

Det mest populære angreb, som de It-kriminelle benytter sig af, er phishing- angreb.

Direktørsvindel

It-kriminelle udgiver sig for at være en fra ledelsen og vil lokke dig til at overføre penge til en konto i udlandet eller betale en faktura.

Sikker adfærd på internettet

I op til flere timer om dagen opholder vi os på internettet. Denne færden er ikke uden fare, da It-kriminelle konstant forsøger at stjæle data fra dig eller opnå adgang til din PC eller dine mobile enheder.

En sikker arbejdsplads

Sløset omgang med data og dokumenter er en åben invitation til tyveri – især når kontoret er tomt.

Sikker databehandling

 Privat data og arbejdspladsens data er noget, vi skal værne omkring og i høj grad skal beskytte. Men der er forskel på, hvordan vi skal passe på data.

Social Engineering

Er en betegnelse, som bruges til at beskrive de angrebsmetoder, hvor en ondsindet IT-kriminel forsøger at misbruge vores tillid og udgiver sig for at være en anden.

Kurset giver dine medarbejdere konkrete værktøjer og viden om it-sikkerhed, så de bliver i stand til at identificere og afværge mulige cyberangreb

Varighed: 30 minutter
Niveau: Begynder
Sprog: Dansk og engelsk

“Platformen er nem og brugervenlig at finde rundt på, og vi har mulighed for at udarbejde kurser, der både indeholder video, animation eller screendumps, så den onlinetræning bliver så relevant og interessant som mulig"

– Anne-Mette Stender, HR-Chef, Home A/S

Skræddersyet onlineforløb

Sammensæt specifikke kursusforløb til jeres medarbejdere

Gør læring sjovt og nemt

On-demand e-learning, der sikrer engagerende læring hos jeres medarbejdere

Academy Analytics

Følg jeres medarbejderes læring, udvikling og gennemførte kurser

Hurtig og nem integration

Vi tager os af alt det praktiske og sikrer implementeringen af Børsen Academy

Hvad koster det at få adgang til
“Cyber Awareness Training”?

Prisen afhænger af pakkens indhold og jeres ønsker i forhold til flere produkter, længere løbetid, ekstra undervisning osv. Derfor skræddersyr vi altid et tilbud til den enkelte kunde.

Kontakt os i dag, og få en uforpligtende samtale om jeres overvejelser.