E-LEARNING

E-learning og onlinekurser
samlet ét sted

Vi leverer rammerne for læring gennem onlinekurser og e-learning, så I kan sikre, at vigtig information og læring når ud til hele organisationen.

Prøv Børsen Academy

Udfyld felterne og få fri adgang til Børsen Academy i 7 dage med en demokonto.

Min demokonto skal have adgang til disse kurser:

3
ONLINEKURSER

Vidensdeling og kompetenceudvikling samlet ét sted

Med Børsen Academy får I jeres helt egen e-learning-platform. Her kan I nemt oprette og dele undervisningsforløb og onlinekurser med jeres medarbejdere, og med vores administratormodul og Academy Analytics kan I sikre, at læringen når ud til de rette medarbejdere på tværs af organisationen – og I kan nemt følge medarbejdernes læring og udvikling.

 

Webinar
Børsen Learning Center – så nemt er det

Webinaret er for jer, der har brug for at se, hvordan man hurtigt og nemt kan komme i gang med at bygge sit eget kursus, og hvordan man praktisk og teknisk gør det bedst. Vi ser også nærmere på, hvordan man kan trække statistikker og udsende mails fra Børsen Learning Center.

 

Onsdag 13. oktober

}

Kl. 09:00-09:30

Webinar
Stressforebyggelse med MINDstrain

Vores overbevisninger styrer vores tanker, og vores tanker styrer i høj grad vores trivsel. Vi kan alle have tankemylder, der påvirker os negativt. Vi kan opleve at have forringet søvnkvalitet, have svært ved at holde fokus, stressreaktioner, ubehagelige kropslige reaktioner mv. På dette webinar bliver introduceret til MINDstrain metoden, der er skræddersyet til at arbejde med stressforebyggelse og resiliens. 

 

Tirsdag 26. oktober

}

Kl. 14:00-15:00

Webinar
Sådan skaber du en sund kultur for it-sikkerhed i din virksomhed

På webinaret får du indblik i IFCR’s vurdering af det nuværende trusselsbillede, hvorfor det er så vigtigt at arbejde med Cyber Awareness Training, og hvordan man kan implementere det i dagligdagen og i sit arbejde med cybersikkerhed samt nogle gode råd til at lave et awareness forløb. Vi vil rigtig gerne interagere med vores deltagere, og derfor er der også mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

 

Tirsdag 26. oktober

}

Kl. 09:00-10:00

ON-DEMAND E-LEARNING

Engagerende online kurser dine medarbejdere vil elske

Hos Børsen Academy kan vi med Børsen Learning Center tilbyde jer en e-learning-platform, hvor I nemt kan bygge jeres egen virksomhedsportal med de e-learning-kurser, der dækker netop jeres behov. I vælger selv, om I vil bruge jeres eget indhold, skabe nye undervisningsforløb og animationsvideoer fra bunden, eller om I vil vælge ét eller flere af Børsen Academys onlinekurser, der dækker alt fra Excel og GDPR til ledelse og Microsoft Office.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt Børsen Academy er noget for jer, kan du frit og helt uforpligtende teste platformen med en demokonto.

Microsoft Office e-learning

Se kursus >

GDPR

Se kursus >

Stressforebyggelse

Se kursus >

Byg jeres egen e-learning platform

Se mere >

Ledelse

Se kurser (2) >

Cyber Awareness Training

Se kursus >

Salgstræning

Se kurser (3) >

ONLINEKURSER

118.000 medarbejdere efteruddanner sig med Børsen Academy

I over 25 år har vi leveret e-learning-løsninger og onlinekurser til private virksomheder, ngo’er og offentlige institutioner. Vores e-learning-platform, Børsen Learning Center, gør det nemt for virksomheder at oprette onlinekursusforløb og dele vigtige informationer på tværs af organisationen – og i dag bruger mere end 100 virksomheder og offentlige institutioner Børsen Academy til at sikre læringen og kompetenceudviklingen blandt deres medarbejdere.

“Vi er simpelthen blevet mere skarpe nu. Forløbet har givet os mulighed for at tænke os om pædagogisk i forhold til, hvordan vi møder nye medarbejdere”

Daniel Wulff
Chef for HR, Slagelse Kommune

“De fleste af vores medarbejdere har en funktion, der er meget kunderettet. De ved godt, hvad tid på dagen de får flest opkald. Jeg tror, det giver bedre læringsbetingelser, at man kan tage kurserne, når man føler sig klar, frisk og motiveret”

Henrik Nellager
IT-chef, Grundejernes investeringsfond

“Platformen er nem og brugervenlig at finde rundt på, og vi har mulighed for at udarbejde kurser, der både indeholder video, animation eller screendumps, så den onlinetræning bliver så relevant og interessant som mulig”

Anne-Mette Stender
HR-chef, Home

“Jeg fik et link til Kingo Karlsens læringsplatform sendt på mail inden min første arbejdsdag. Så kunne jeg sidde derhjemme i ro og mag og tage kurserne. Så jeg var forberedt, inden jeg startede. Det var rart”

Kim Koch Christensen
Formand, Kingo Karlsen

Nemt at komme i gang

Det er let at komme i gang med Børsen Academy, uanset om I har behov for adgang til specifikke kurser eller ønsker at bygge jeres egen e-learning-platform.

Bestil en demokonto i dag, og prøv selv.

 

Skræddersyet onlineforløb

Sammensæt specifikke kursusforløb til jeres medarbejdere

Gør læring sjovt og nemt

On-demand e-learning, der sikrer engagerende læring hos jeres medarbejdere

Academy Analytics

Følg jeres medarbejderes læring, udvikling og gennemførte kurser

Hurtig og nem integration

Vi tager os af alt det praktiske og sikrer implementeringen af Børsen Academy

Inspiration

Tre myter om e-learning

Tre myter om e-learning

 ArtikelDu behøver hverken at kunne programmere eller have erfaring med at skrive manuskripter, inden du går i krig med Børsen Academys systemer. Teknikken er nem, og vi hjælper dig hele vejen, så du hurtigt kan komme i gang. Anders Bo Hansen, produktchef i Børsen...