E-LEARNING

E-learning og onlinekurser
samlet ét sted

Vi leverer rammerne for læring gennem onlinekurser og e-learning, så I kan sikre, at vigtig information og læring når ud til hele organisationen.

3
ON-DEMAND E-LEARNING

Engagerende online kurser dine medarbejdere vil elske

Hos Børsen Academy kan vi med Børsen Learning Center tilbyde jer en e-learning-platform, hvor I nemt kan bygge jeres egen virksomhedsportal med de e-learning-kurser, der dækker netop jeres behov. I vælger selv, om I vil bruge jeres eget indhold, skabe nye undervisningsforløb og animationsvideoer fra bunden, eller om I vil vælge ét eller flere af Børsen Academys onlinekurser, der dækker alt fra Excel og GDPR til ledelse og Microsoft Office.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt Børsen Academy er noget for jer, kan du frit og helt uforpligtende teste platformen med en demokonto.

Microsoft Office e-learning

Se kursus >

GDPR

Se kursus >

Cyber Awareness Training

Se kursus >

Byg jeres egen e-learning platform

Se mere >

ONLINEKURSER

118.000 medarbejdere efteruddanner sig med Børsen Academy

I over 25 år har vi leveret e-learning-løsninger og onlinekurser til private virksomheder, ngo’er og offentlige institutioner. Vores e-learning-platform, Børsen Learning Center, gør det nemt for virksomheder at oprette onlinekursusforløb og dele vigtige informationer på tværs af organisationen – og i dag bruger mere end 100 virksomheder og offentlige institutioner Børsen Academy til at sikre læringen og kompetenceudviklingen blandt deres medarbejdere.

“Vi er simpelthen blevet mere skarpe nu. Forløbet har givet os mulighed for at tænke os om pædagogisk i forhold til, hvordan vi møder nye medarbejdere”

Daniel Wulff
Chef for HR, Slagelse Kommune

“De fleste af vores medarbejdere har en funktion, der er meget kunderettet. De ved godt, hvad tid på dagen de får flest opkald. Jeg tror, det giver bedre læringsbetingelser, at man kan tage kurserne, når man føler sig klar, frisk og motiveret”

Henrik Nellager
IT-chef, Grundejernes investeringsfond

“Platformen er nem og brugervenlig at finde rundt på, og vi har mulighed for at udarbejde kurser, der både indeholder video, animation eller screendumps, så den onlinetræning bliver så relevant og interessant som mulig”

Anne-Mette Stender
HR-chef, Home

“Jeg fik et link til Kingo Karlsens læringsplatform sendt på mail inden min første arbejdsdag. Så kunne jeg sidde derhjemme i ro og mag og tage kurserne. Så jeg var forberedt, inden jeg startede. Det var rart”

Kim Koch Christensen
Formand, Kingo Karlsen

Nemt at komme i gang

Det er let at komme i gang med Børsen Academy, uanset om I har behov for adgang til specifikke kurser eller ønsker at bygge jeres egen e-learning-platform.

Bestil en demokonto i dag, og prøv selv.

 

Skræddersyet onlineforløb

Sammensæt specifikke kursusforløb til jeres medarbejdere

Gør læring sjovt og nemt

On-demand e-learning, der sikrer engagerende læring hos jeres medarbejdere

Academy Analytics

Følg jeres medarbejderes læring, udvikling og gennemførte kurser

Hurtig og nem integration

Vi tager os af alt det praktiske og sikrer implementeringen af Børsen Academy