Lagarde: Klima, tech og ulighed får ny rolle

Webshop trækker kunder ind i Bog & idé-butikker

Genmab-aktien har mistet pusten efter sidste uges kursrekord



Arla øger salg af laktosefrie varer 40 pct på ét år: "Vores nuværende salg kan blive fire-fem gange større"

Der er kun få laktoseallergikere, men stærk vækst i salg af laktosefrie produkter og økologi sikrer Arla samlet fremgang trods mindre mælkesalg Arlas salg af laktosefrie ... Læs mere

Radikale og Enhedslisten dybt bekymret over svækkede vismænd - vil diskutere tilbageflytning til København med finansministeren

Aktieluk i Europa: Trump skabte eftermiddagsbegejstring på aktiemarkedet

Markedet lukker: FLSmidth trak i førertrøjen efter positivt handelsnyt

Analyse: Lagarde fastholder Draghis politik, men siger at "jeg er min egen"

Kryptofirma tager afstand fra Warnøes fond: "Vi er godt klar over, at Nordic Eye har problemer med tilliden for tiden"

Harboes-regnskab: Underskud og spareprogram efter store ledelsesændringer

    Dagens avis



     




    NY SÆSON Gå til bords med Børsens gastronomiredaktør, når han bryder brød med kokke, vinfolk, restauratører og andre fagfolk til en snak om både deres egen og andres mad og vin. Det bliver appetitvækkende og nørdet. Men ikke kedeligt.

    AFSNIT 16: Redzepi har for længst opnået verdensberømmelse for såvel restauranten, sig selv og den danske gastronomi, og for første gang siden Nomas åbning i 2004 har stjernekokken fået fuld kontrol over virksomheden. En virksomhed, som i dag er noget helt andet, end det Redzepi stævnede ud for at skabe.

    Førstepladsen på The Worlds 50 Best Restaurants-listen cementerede Nomas globale kultstatus, og selvom førstepladsen gled Noma af hænde og en nedtur begyndte, så vendte Noma i 2019 tilbage på listen helt oppe blandt de øverste placeringer.

    Men hvordan sørger Redzepi for, at hans stab fortsat innoverer og leverer den ypperste gastronomiske oplevelse for gæsterne? En del af svaret ligger i de otte ansatte, som udelukkende er ansat til at finde på nyt i test- og fermenteringskøkkenet.

    Abonnér:
       

    Børsen mener: Udflytningen af vismændene er symbolpolitik af værste skuffe

    De økonomiske vismænd har meddelt, at forårets vismandsrapport er aflyst. Der er derved kun udsigt til én økonomisk rapport fra vismændene i 2020 - den offentliggøres til ... Læs mere
    Aktiechef: Markedet vil i eftermiddag teste Christine Lagarde

    Aktiechef: Markedet vil i eftermiddag teste Christine Lagarde

    Til glad og travl hverdagspizzafest hos Frankie

    Der er penge i pizza. Derfor giver det mening, at den succesfulde og stærkt rentable kæde Madklubben begiver sig ind på området. Det skete faktisk allerede for fem år siden i form af pizzeriaet Gran Torino, som dog overhovedet ikke var imponerende, men det er Frankies Pizza på Østerbro – én ... Læs mere

    Stor erhvervsmægler tjener ikke penge for andet år i træk - markedet for investeringsejendomme er næsten halveret

    Den internationale ejendomsrådgiver CBRE's danske selskab er et levende eksempel på, at aktivitetsniveauet på det professionelle ejendomsmarked er midt i et dramatisk fald. ... Læs mere