Her er aktien, der vil stige 21%

Her er aktien, der vil stige 21%

Investtech har i denne uge undersøgt NNIT, Chr. Hansen Holding og RTX. En af disse vil følge teknisk analyseteori stige 21 pct. eller mere, mens en anden vil falde med mere end seks pct.

Analyserne er skrevet ud fra slutkurserne den 4. juni 2018. De tekniske forhold kan ændre sig fra dag til dag. Du kan læse mere om vores analysetjenester her, hvor vi har daglige automatiske analyser af alle danske, svenske og norske aktier.

 

I NNIT er der udløst salgssignal efter brud på rektangelformation. Bruddet signalerer et fald til 153 kr. eller lavere, svarende til mere end seks pct. under mandagens slutkurs. Desuden ligger aktien i en faldende trendkanal, hvilket indikerer fortsat negativ udvikling.

Tidligere har omsætningen af aktien været højere på dage med kursfald end på dage med kursstigninger. Dette viser, at en del sælgere har været villige til at gå ned i pris for at sælge, i stedet for at vente på en reaktion opad.

Aktien ligger nu ved støtte-modstandsniveauet på 163 kr. Kurser under dette niveau vil signalere yderligere fald, mens kursen skal være over 167 kr. for at neutralisere salgssignalet fra rektangelformationen. NNIT fremstår derfor som en salgskandidat så længe kursen er under 167 kr.

 

Chr. Hansen Holding viser stærk vækst i en stigende trendkanal. Yderligere stigning er indikeret, og der er ikke modstand over dagens kursniveau. Aktien er for nylig brudt gennem den tidligere modstand på 600 kr.

Dette indikerer yderligere stigning, samtidig med at der er støtte ved dette niveau, hvis kursen skulle reagere tilbage. Volumenbalancen er svagt positiv og høj RSI-værdi viser, at aktiens momentum er stærkt. Disse forhold styrker det positive trendbillede, hvilket gør Chr. Hansen Holding til en stærk købskandidat.

 

RTX brød i begyndelsen af maj op fra en stigende trendkanal, og udløste samtidig købssignal efter et brud opad fra rektangelformation. Bruddet signalerer yderligere en stigning til 221 kr. eller mere, svarende til 21 pct. i forhold til mandagens slutkurs.

Positiv volumenbalance og positivt momentum forstærker bruddet, hvilket øger muligheden for yderligere stigning. Modstanden ligger imidlertid omkring 192 kr. og ved 209 kr. Dette kan bremse stigningen, men RTX synes trods dette at være en spændende købskandidat.

AnbefaletForsiden lige nu


Før regnskabet lander - stabilt kvartal i skyggen af hvidvasksag

Titusinder af TDC-kunder hænger stadig hos konkurrenten

Politisk flertal letter krav til økologisk landbrug i tørken

Aktier: Mærsk, FLS og Genmab holdt C25 i plus

Væksten i salget af elbiler taber sit tempo

Misser over 700 ture dagligt: Sådan prioriterer Dantaxi 4x48 kunderne

Republikanere overvejer resolution efter Trumps møde med Putin

Legendarisk investor skruer op for gaveregnen

Npinvestor-direktør efter kursklø: Vi slås så blodet løber