Tre frontløber-aktier du bør overveje

Tre frontløber-aktier du bør overveje

I denne uge har vi kigget nærmere på OMX C25 GI, Per Aarsleff Holding og Tryg. Fælles for disse er, at der er udløst købssignal fra rektangelformation. Analyserne er baseret på lukkekursen mandag den 23. april.

De tekniske billeder kan imidlertid ændre sig, hvis kurserne bryder de givne niveauer, så hvis man har planer om at handle, anbefales det at kontrollere hvordan kursen ligger nu i forhold til for eksempel støtte og modstand.

Også støtte og modstand såvel som trendlinjer kan ændre sig, og nye formationer kan dannes fra en dag til den næste. For dagligt opdaterede analyser af alle danske, svenske og norske aktier, kan du læse mere om vores analysetjenester her.

OMX Copenhagen 25 GI er brudt op fra en rektangelformation og efterfølgende op gennem taget i en horisontal trendkanal og videre op gennem modstanden på omkring 1200 point. Yderligere stigning er signaleret. Der er ingen modstand mod dagens kurs, og bruddet på rektangelformationen signalerer yderligere stigning til 1256 point eller mere for OMX C25 GI. Høj og stigende RSI viser stærkt momentum bag den seneste stigning og styrker indekset yderligere.
 
Per Aarsleff Holding er inden for en stigende trendkanal. Yderligere stigning indikeres, og der er ingen modstand mod det nuværende kursusniveau. Aktien har udløst et købssignal efter at have brudt igennem taget i en rektangelformation, og bruddet signalerer yderligere stigning til 250 kr. eller mere. Aktien har også brudt gennem den tidligere modstand på 236 kr., således at der er støtte på dette niveau ved reaktioner tilbage. Per Aarsleff Holding fremstår derfor som et godt køb, særligt med en kurs på over 236 kr. På den anden side, hvis prisen falder under 227 kr., vil det udløse et salgssignal fra rektangelformationen. Selskabet forventes at aflægge regnskab den 28. maj.
 
Tryg viser positiv udvikling inden for en stigende trendkanal. Kursen er brudt op gennem den tidligere modstand på 145 kr., og har samtidig udløst købssignal fra rektangelformation. Bruddet signalerer en yderligere stigning til 152 kr. eller mere, og i tilfælde af reaktioner tilbage er der støtte ved den tidligere modstand. Modstanden ligger dog lige nu omkring 152 kr., men hvis aktien overstiger dette niveau, vil det udløse nye positive signaler. Høj RSI værdi viser stærkt momentum i aktien, hvilket styrker den. Med en kurs på over 145 kr. betragtes Tryg derfor som et god køb baseret på teknisk analyse.
 

AnbefaletForsiden lige nu


Før regnskabet lander - stabilt kvartal i skyggen af hvidvasksag

Titusinder af TDC-kunder hænger stadig hos konkurrenten

Politisk flertal letter krav til økologisk landbrug i tørken

Aktier: Mærsk, FLS og Genmab holdt C25 i plus

Væksten i salget af elbiler taber sit tempo

Misser over 700 ture dagligt: Sådan prioriterer Dantaxi 4x48 kunderne

Republikanere overvejer resolution efter Trumps møde med Putin

Legendarisk investor skruer op for gaveregnen

Npinvestor-direktør efter kursklø: Vi slås så blodet løber