To gode køb – og en, du skal af med
Illustration: Investtech

To gode køb – og en, du skal af med

Vi har i denne uge set på to aktier, hvor de tekniske forhold tilsiger, at kursen fortsat vil stige. Den sidste aktie, vi ser på, er brudt ned fra en nedadgående trend og er en aktie, man af den grund skal holde sig fra.

 

Alm. Brand er steget over 40 pct alene i 2017, og de tekniske forhold er på plads i forhold til en yderligere stigning.

Aktien ligger inden for en stigende trendkanal, og der er ikke modstand over dagens kursniveau. Derudover er volumenbalancen positiv, og den høje RSI-værdi viser, at der er stærkt momentum i aktien. Det forstærker det positive trendbillede.

I oktober blev der udløst købssignal efter brud op fra en rektangelformation, og selv om kursmålet på 66,70 kroner er nået, signalerer formationen yderligere stigning. Alm. Brand er i øjeblikket en af de stærkeste aktier på børsen i København, rent teknisk, og er en god købskandidat.

 

Bang & Olufsen viser stærk udvikling inden for en stigende trendkanal, og der indikeres yderligere stigning inden for trendkanalen. Aktien har ikke modstand over dagens kurs og ved reaktioner ned, er der støtte omkring 135 kr.

God sammenhæng mellem volumtoppe og kurstoppe og mellem volumbunde og kursbunde styrker det positive trendbillede. Aktien, som indtil videre er en af vinderne i 2017 med et afkast på omkring 80 pct., er dermed en særdeles god købskandidat.

 

Schouw & Co er brudt ned fra en nedadgående trendkanal, og det åbner for en endnu hurtigere faldtakt.

Derudover viser den lave RSI-værdi, at der er svagt momentum i aktien, og at stadig flere sælgere kommer til. Aktien har ikke støtte før ved 400 kr. og ved reaktioner op, er der modstand i trendlinjerne samt omkring 650 kr. Aktien er derfor en klar salgskandidat ud fra en teknisk analyse. 

Produceret af Børsens annonceafdeling og opdateret løbende i samarbejde med Investtech

AnbefaletForsiden lige nu


Goboat-drengene bader i succes: Vil være førende i hele verden

JP Morgan: Selv det negative scenarie ser godt ud for Genmab

Novo Nordisk kombinationsmiddel slår rivaler i nyt forsøg

Nye takster: 11.500 kr. for at køre for stærkt i Frankrig

Den folkelige Volvo er tilbage

Tre ud af fire danske medicinalchefer er bekymret for prispres

Skynd dig at oplev Kroatiens uopdagede ø

Afkast på flere hundrede procent? Det har ejerlejligheder leveret siden 1992

Det vigtigste for dine aktier i ugen der kommer