Optimisme på børsen udløser købssignaler

Optimisme på børsen udløser købssignaler

OMX C20 Cap ligger inden for en stigende trendkanal, og der er indikeret yderligere stigning. Indekset har ikke modstand over dagens niveau, og ved reaktioner tilbage ligger der støtte i gulvet af trendkanalen.

(Teksten fortsætter under billedet, red.)

 


Hausse-indekset, som måler graden af optimisme i markedet, viser, at der er klar overvægt af optimister på både kort og lang sigt. På en skala fra 0 til 100, hvor 50 er fuldstændig ligevægt, er det kortsigtede Hausse-indeks på 66 point, mens den langsigtede ligger på 78 point.

Med andre ord er det dobbelt så mange optimister som pessimister blandt de kortsiktede investorer, mens der blandt de langsigtede investorer er tre-fire optimister for hver pessimist.

(Teksten fortsætter under billedet, red.)

 


Bang & Olufsen viser en stærk udvikling inden for en stigende trendkanal, som blev indledt i sommeren i fjor.

Ved bruddet op gennem det tidligere modstandsniveau ved 108 kroner, blev der samtidig udløst købssignal fra en omvendt-hoved-og-skuldreformation. Bruddet signalerer yderligere stigning til 120 kroner eller mere.

Aktien har ikke modstand over dagens niveau, og ved reaktioner tilbage er der støtte ved 108 kroner. Positiv volumenbalance og høj RSI-værdi viser, at der er overvægt af købere. Det styrker aktien yderligere på kort sigt. Videre udvikling for Bang & Olufsen finder du her

 


Zealand Pharma er brudt op fra en tilnærmet horisontal eller svagt faldende trendkanal. Bruddet indikerer indledningen på en mere positiv udvikling. Kursen er også brudt op gennem taget ved cirka 129 kroner i en rektangelformation, og der signaleres yderligere stigning til 157 kroner eller mere.

Zealand Pharma har ikke modstand over dagens kurs, og ved reaktioner tilbage er der god støtte ved 125 kroner, samt støtte ved 117 kroner. Daglig opdateret kursgraf for Zealand Pharma finder du her

Produceret af Børsens annonceafdeling og opdateret løbende i samarbejde med Investtech

AnbefaletForsiden lige nu


USA: Wall Street fortsatte i store fald

Ekspert: Facebook har fået for meget magt

Kinesere storkøber danske koteletter på nettet

Kongressen kalder Zuckerberg til møde om Facebook-skandale

Tidligere TDC-topchef skal ind bestyrelsen hos Højgaard-selskaber

Ekspert: Facebook har fået for meget magt

Dommere stopper Boeings kamp for danske papirer om kampfly

Udenlandsk stat har hacket danske universiteter

13 organisationer i åbent brev: Stop lov om dna-register