Teknisk analyse: Her er de mest spændende aktier

Teknisk analyse: Her er de mest spændende aktier

I denne uge har vi set nærmere på tre af de aktier, vi synes er mest spændende ved børslukning 29. maj.

 


BioPorto
er brudt op fra en faldende trend, og videre op gennem det tidligere modstandsområde ved 2,46 kroner. Høj RSI-værdi viser et stærkt momentum bag sidste tids opgang, og indikerer fortsat positiv udvikling.

Aktien forstærkes også af en positiv volumbalance, hvilket vil sige, at aktien er mere omsat på dage med kursstigninger end på dage med kursfald. Det viser, at køberne er mere aggressive end sælgerne, af frygt for at komme for sent ind i aktien, hvis kursen skulle stige.

Der ligger ikke modstand før ved 4,73 kroner, mens der ved reakioner ned er god støtte ved 2,46 til 2,24 kroner. Yderligere udvikling for BioPorto finder du her

 


Zealand Pharma ligger nær loftet i en tilnærmet horisontal trend og har støtte ved 117 kroner og modstand omkring 124 kroner. Brud på et af disse niveauer vil indikere yderligere udvikling i samme retning.

Positiv volumbalance viser, at det er vigtigere for køberne at købe aktier end det er for sælgerne at sælge aktier. Det vidner om en grundlæggende optimisme i markedet, hvad Zealand Pharma angår, og styrker aktien på kort sigt.

Hvis kursen bryder over 128 kroner, vil det udløse et købssignal fra en rektangelformation, og kursen vil kunne stige til 150 kroner eller mere i løbet af det kommende halvår.
Daglige opdateringer i kurser og grafer for Zealand Pharma finder du her

 


Ambu B
viser stærk udvikling inden for en stigende trendkanal. Yderligere stigning indikeres, og der ligger ikke modstand over dagens kurs. Ved reaktioner tilbage er der derimod støtte ved 378 kroner. Høj RSI-værdi viser, at der er stærkt momentum i aktien, og det indikerer fortsat positiv udvikling.

Produceret af Børsens annonceafdeling og opdateret løbende i samarbejde med Investtech

AnbefaletForsiden lige nu


Bitcoin kyssede kurs 6180 dollar - falder nu voldsomt

Uro skaber kæmpe prisfald på det tyrkiske ferieboligmarked

Nå, nå... Du har nok lige været en tur ved pølsevognen og betalt med Mobilepay

Prisfest på markedet for projektlejligheder - stiger med over 20 pct.

Den gamle turbokriger er i live som aldrig før

Europas ukendte vinland imponerer

"De klassiske luksusmarkører er tilbage"

Det holder investeringsøkonomen øje med mandag

Catalansk leder til regering: Værste angreb siden Franco