Investorer vil lægge sag an mod Hellerup Finans
Foto: Erik Refner / Ritzau Scanpix
Virksomheder Af
En kreds af investorer, som har tabt penge på investering i det kuldsejlede Hellerup Finans, vil nu søge økonomisk kompensation til de mange investorer, som har lidt tab.

Det fremgår af en pressemeddelelse.

Ifølge foreningen har mere end 500 private investorer investeret mere end 235 mio. kr. i Hellerup Finans, og den nye forening går efter at samle de mere end 500 aktionærer, obligationsejere og andre investorer, som har tabt penge efter Hellerup Finans' sammenbrud. Bag foreningen står investorer, som samlet har investeret for over 40 mio. kr.

Foreningen har hyret advokat Charlotte Castenschiold til at undersøge, i hvilket omfang nuværende eller tidligere ledelesesmedlemmer, revisorer eller andre kan stilles til ansvar.

"Advokaten skal tillige undersøge, om der er grundlag for at indgive politianmeldelser," fremgår det af pressemeddelelsen.

Overfor Finans.dk oplyser den tidligere adm. direktør Torben Jensen, at han tager udsigten til retssager med ro.

"Jeg kan godt forstå, at folk er vrede og sure, men det er ikke det samme som, at det er din skyld og din skyld. Der er ikke gjort noget forkert, og derfor tager jeg det rimelig køligt. Men det betyder ikke, at jeg er nonchalant overfor folk, der har tabt penge. Det har jeg meget respekt for," lyder det.


Har du brug for ny inspiration efter sommerferien? I Børsen Executive Club møder du topchefer fra ind- og udland. Klik her, og læs mere.

Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


Mens du sov: Tyrkiske aktier er nu mindre værd end Netflix

Rockwool i fokus efter opjustering

Her er ti danske aktier, som handles til discountpriser

Robot-rigmand har familie ombord i jagt på ny gevinst

Tilliden til Tyrkiets lira er helt væk - nyt stort fald på 6,9 pct

Verden rundt: Goldman Sachs vil hjælpe Tesla af børsen

AP Pension køber Skandia og vokser 32 pct

Tesla-grundlægger samarbejder med Goldman Sachs om afnotering

Hummel-boss: Tyrkisk uro presser vores omsætning