Medier: Lyngby udbetaler løn og undgår konkurs
Flere medier skriver fredag, at Lyngby Boldklub er reddet.
Foto: Scanpix/Philip Davali/arkiv
Virksomheder Af
Lyngby Boldklub betaler fredag løn til klubbens spillere og undgår dermed konkurs.

Det erfarer Ekstra Bladet og TV2.

Fremtiden for Lyngby har været uvis, og klubben har kæmpet for at nå i mål med en redningsplan. Det er angiveligt lykkedes nu.

Ifølge TV2 Sport bliver der tilført en kapitalindsprøjtning på 15 millioner kroner. Det er en lokal investorgruppe med blandt andre entreprenør Jens Jensen, der har skaffet de nødvendige penge.

Ekstra Bladet tilføjer, at det ikke længere er et spørgsmål om, men hvornår Lyngby bliver reddet.

Lyngby-formand Torben Jensen bad tidligere på ugen om at få forlænget fristen for lønudbetaling til fredag, hvilket spillerne via deres fagforening, Spillerforeningen, indvilgede i.

De fire Lyngby-spillere Mikkel Rygaard, Bror Blume, Casper Højer Nielsen og Simon Strand valgte senere onsdag at få ophævet deres kontrakt med Lyngby.

Ifølge Lyngby-spilleren Michael Lumb afholdes der fredag klokken 15 et møde med ledelsen.

- Vi har holdt et spillermøde, hvor der ikke var andre fra klubben til stede. Vi har talt om dagen i dag, hvor vi forhåbentligt bliver reddet, sagde han tidligere fredag til Ritzau.

Torben Jensen har tidligere meldt ud, at klubben har fået flere nye henvendelser fra mulige købere af klubben - blandt andet fra en Premier League-klub.

TV 2 Sport skriver, at planen er, at folkene i Lyngby tirsdag i den kommende uge skal mødes med den engelske traditionsklub Aston Villa, efter at et møde er sat op i samarbejde med Lyngby-Taarbæk Kommune.

Lyngby står til søndag eftermiddag at møde Brøndby i holdenes forårspremiere i Superligaen.

Lyngby har officielt meldt ud, at kampen gennemføres. Klubben har nemlig meddelt Divisionsforeningen, at kampen vil blive spillet som planlagt på Lyngby Stadion på søndag.

Lyngby-Taarbæk Kommune har desuden oplyst, at de har tændt for varmen i banen, og at lyset er blevet testet, så stadion er klar til kampen.

Lyngby ligger før forårets kampe på 12.-pladsen i Alka Superligaen.

/ritzau/


Vil du prøve at få nyheder på Messenger? Nu kan du følge Børsen på Facebook Messenger og få de vigtigste nyheder hver morgen på hverdage. Interesseret? Klik her og kom i gang.

Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerTV'et er hjemmets nye kamæleon

Sponsoreret af
Samsung

Forsiden lige nu


Ny datalov koster virksomheder 8,1 milliarder

Investorer flygter fra Italien - euro er ramt

Søren Skous kroniske hovedpine

Stifter varmer op til salg af hurtigtvoksende it-selskab

Hans topsikrede bunkere vogter bitcoin for 10 milliarder dollar

Dette er Nordens pengemaskine - et dansk selskab slår alle

DF takker nej til minister om flere udlændinge i job

Køb en highspeed-tur og støt Børnecancerfonden

Eks-minister kræver fuld åbenhed i Dansk Flygtningehjælp: "Sidste år fyrede vi 12 for seksuelle overgreb. Det ligger på hjemmesiden"