TDC-formand er rasende over lækket tilbud: "Man forsøger at afpresse os"
Foto: PR-foto
Virksomheder Af
TDC's bestyrelsesformand, franskmanden Pierre Danon, er rasende over, at opkøbstilbuddet på TDC fra et konsortium bestående af tre pensionskasser og en tidligere ejer af Københavns Lufthavne, den australske investeringsbank Macquarie, er blevet lækket til pressen. 

Det fortæller han i et interview med Berlingske Business.

"Jeg har min egen opfattelse af, hvor det kommer fra. Var det et rygte, kan det altid komme fra en rådgiver. Her er det hele brevet, der er lækket. Der er tale om højst professionelle folk. De efterlader ikke sådan et brev på bordet. Denne læk er meget unfair, for det sætter os under pres. Det er næsten, som om man forsøger at afpresse os," siger Pierre ­Danon, der overtog posten som bestyrelsesformand sidste år, til avisen.

En enig bestyrelse havde allerede afvist tilbuddet, fordi prisen blev vurderet til at være for lav.

Bestyrelsesformanden påpeger, at lækket skader selskabet og de ansatte, og at sådanne ting skulle være holdt ude af offentligheden, men i stedet udelukkende diskuteret internt.
________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Er du på Messenger? Nu kan du følge Børsen på Facebook Messenger og få de vigtigste nyheder hver morgen på hverdage. Interesseret? Klik her og kom i gang.Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


GE angriber Vestas og Siemens på havvind

GE angriber Vestas og Siemens på havvind

Overrasket topchef: 2300 ansatte og ingen HR-afdeling

Mærsk-boss: "Jeg ved at markedet ikke er begejstret"

Nu skal de rige kommuners milliarder fordeles: Hovedstaden taber stort

Analytiker: 2018-prognosen er gedigen kanin op af hatten hos Genmab-boss - aktien vil stige

Niels Lunde: A.P. Møller-Mærsk famler sig ind i fremtiden

Regeringen stopper al olie- og gasjagt på land

Mueller har flere anklager mod Trumps tidligere rådgivere