Dansk øliværksætter vil lave løbetøj og chokolade
Foto: Scanpix/Søren Bidstrup
Virksomheder Af
Manden bag det verdenskendte danske mikrobryggeri Mikkeller, Mikkel Bjerg Borgsø, udvider i 2018 forretningen med et nyt tøjmærke og egenproduceret chokolade.

Det skriver Berlingske Business.

Mikkeller er på lidt over ti år gået fra at være et hobby-bryggeri i en lejlighed på Vesterbro til at være en international kæde bestående af 33 barer og restauranter rundt om i verden.

Nu er tiden ifølge stifteren moden til helt nye Mikkeller-eventyr, som han er sikker på, at bryggeriets mange fans vil tage godt imod.

- Vi er bare sådan et firma, der godt kan lide at prøve forskellige ting af, og vi har en kundegruppe, som er meget dedikerede til vores brand. Så længe vi ikke laver noget lort, tror jeg godt, at vi kan brede os, siger Mikkel Bjerg Borgsø til Berlingske Business.

Bryggeri-virksomheden har allerede udvidet konceptet med løbeklubben Mikkeller Running Club, der i skrivende stund har over 10.000 medlemmer.

/ritzau/FINANS

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Er du på Messenger? Nu kan du følge Børsen på Facebook Messenger og få de vigtigste nyheder hver morgen på hverdage. Interesseret? Klik her og kom i gang.Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


GE angriber Vestas og Siemens på havvind

GE angriber Vestas og Siemens på havvind

Overrasket topchef: 2300 ansatte og ingen HR-afdeling

Mærsk-boss: "Jeg ved at markedet ikke er begejstret"

Nu skal de rige kommuners milliarder fordeles: Hovedstaden taber stort

Analytiker: 2018-prognosen er gedigen kanin op af hatten hos Genmab-boss - aktien vil stige

Niels Lunde: A.P. Møller-Mærsk famler sig ind i fremtiden

Regeringen stopper al olie- og gasjagt på land

Mueller har flere anklager mod Trumps tidligere rådgivere