Pandoras finansdirektør siger op - tidligere Hempel- og GN-direktør tager over
Foto: PR
Virksomheder Af
Opdateret kl. 08.53 - Pandoras finansdirektør Peter Vekslund har besluttet at opsige sin stilling og forlader selskabet efter næsten fire års ansættelse.

Pandoras bestyrelsesmedlem siden 2012 Anders Boyer bliver smykkeselskabets nye finansdirektør. Han er tidligere CFO i Hempel og GN Store Nord.

"Jeg er stolt af at have været med til opbygningen af en solid base i dette relativt unge og hurtigt voksende selskab. Det har været en spændende vækstrejse, og Pandora er et fantastisk selskab. I samråd med min familie har jeg dog besluttet, at tiden er inde til søge nye professionelle udfordringer," siger Peter Vekslund i en meddelelse til fondsbørsen.

Pandoras bestyrelsesformand, Peder Tuborgh, glæder sig over, at Anders Boyer har valgt at veksle sin plads i bestyrelsen med en plads i direktionen.

"Anders Boyer er et fremragende valg som ny CFO, da han udover sit solide kendskab til Pandora har stor erfaring i ledelsen af en global vækstvirksomhed med fokus på rentabilitet. Derudover har han en bred erfaring som CFO i et børsnoteret selskab," siger Peder Tuborgh i meddelelsen.

Anders Boyer ser frem tin sin nye udfordring. Han veksler sit nuværende job i Hempel med den tilsvarende stilling i Pandora senest 1. august. Peter Vekslund fortsætter i sin stilling frem til Boyer er klar til at t 

"Jeg ser frem til at få en mere operationel rolle i Pandora og til at arbejde med hele teamet for at realisere de kæmpe muligheder, som Pandora har, både geografisk og produktmæssigt," siger Anders Boyer videre.

Også Pandoras chef i USA Scott Burger har valgt at sige op efter 10 års ansættelse. Pandora forventer at finde hans afløser i andet kvartal af 2018.Vil du blive klogere på strategi og ledelse? Børsen Executive Club er tilbage, og giver dig inspiration og konkrete værktøjer. Interesseret? Klik her, og læs mere

Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


Efter regnskab fra amerikansk vindmølle-virksomhed: "Det er en ekstremt god observation for Vestas"

"Det tog mig seriøst seks måneder at fordøje det. Det er som at slå op med en kæreste bare gange ti"

"Når mennesker bliver usikre på deres livsgrundlag, falder de hurtigere for lette løsninger og bullshit"

Dansk Erhverv advarer mod brandvarm beskæftigelse: "Det kan gå ud over opsvinget"

Danske Bank og Nordea får millionbøder af EU's børstilsyn

Sommermarked luner hos Pandora, Mærsk og Novo - kan det fortsætte?

Privatinvestor og swingtrader: Schultz' Teva på vej mod kurs 35

Det skriver medierne: Spekulanter bygger løs uden at have lejere på hånden

Simon Lajboschitz vil skabe sit eget brand: "Jeg vil helst ikke være kendt som milliardærens søn"