Fullrate-rigmand skyder millioner i dansk startup
Stig Myken (i midten) var medstifter af it-succesen Fullrate, der blev solgt til TDC. Nu har han investeret et millionbeløb i Advokurser.
Virksomheder Af
En gruppe danske iværksættere får nu et stort rygstød. 

 Således har Kristian Madsen, Daniel Friis, Peter Fredslund og Jens Bang Liebst, der for tre år siden startede Advokurser, fået Fullrate og Hiper-rigmanden Stig Myken med i ejerkredsen. It-iværksætteren skyder i den forbindelse et ukendt millionbeløb i virksomheden og indtræder som bestyrelsesmedlem. 

Advokurser har siden efteråret 2014 tilbudt advokatfirmaer ubegrænset adgang til efteruddannelse og kompetenceudvikling for et fast månedligt beløb.

"Virksomheden har vist at skabe stor værdi for advokater i hele landet. På Advokursers portal kan advokater nemt og effektivt tilgå efteruddannelseskurser, som holder dem opdateret og skarpe på den seneste udvikling inden for deres felt. Jeg ser generelt et kæmpe potentiale inden for digitale læringsmidler, og her er Blueprint Learning (firmanavn for Advokurser, red.) førende på det danske marked," siger Stig Myken i en pressemeddelelse. 

Udvider koncept 

Advokurser slås mod etablerede spillere som JUC, Advokaternes HR, Danske Advokater og DJØF. 

 For at få en større bid af markedet for efteruddannelse lancerede virksomheden i august Revikurser, der som navnet antyder retter sig mod revisionsbranchen. 

Samtidig har man ansat Anders Breinholst som ny adm. direktør. Han stiftede i 2010 ebogs-selskabet Riidr, som i 2014 blev solgt til JP/Politikens Hus. Han kom til Advokurser fra en stilling som kommerciel direktør i it-selskabet Pubfront. 

At der fortsat er lang vej for Advokurser, bevidner det nye regnskab fra 2016/17 om. Ganske vist steg bruttofortjenesten en tand fra 154.000 til 284.188, men driftsresultatet landede på -1,8 mio. kr. Det betød, at underskuddet voksede fra en lille halv mio. kroner til 1,4 mio. kr. 

Millionindskuddet fra Stig Myken har derfor været med til at polstre pengekassen i Advokurser. 
________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Vil du prøve at få nyheder på Messenger? Nu kan du følge Børsen på Facebook Messenger og få de vigtigste nyheder hver morgen på hverdage. Interesseret? Klik her og kom i gang.Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


Trump freder EU men skyder hårdt på Kina

USA: Store tab på aktier - korrektion lurer

Løkke: Digital skat stort problem for statskassen

Trump lægger 60 mia dollar i told på kinesiske varer

Løkke sarkastisk overfor Zuckerbergs undskyldning

Kina har et nukleart våben

Ny Novo Nordisk-formand: Når Åge Hareide tør, så tør jeg også

Pensionskæmper presses til enighed: Skal sætte grænser for risiko ved investeringer

Dansk pengetank overvejer at sortliste Facebook efter dataskandale