Nintendo løfter forventningerne til hele året efter stærkt kvartal
Foto: Scanpix/Yuriko K Nakao
Virksomheder Af
Nintendo løfter mandag forventningerne til det forskudte regnskabsår 2017/18, efter at den japanske spillekonsolproducent tilsyneladende har øget sin produktion af den efterspurgte spillekonsol Nintendo Switch, og at de nylancerede videospil som Slatoon 2, Mario Kart 8 Deluxe og ARMS har vist sig at være populære.

Det skriver Bloomberg News.

Den japanske producent af spillekonsoller og videospil venter nu et driftsresultat på 120 mia. yen for helåret mod tidligere 65 mia. yen. Samtidig lyder prognosen for omsætningen nu på 960 mia. yen mod tidligere 750 mia. yen., skriver selskabet i regnskabet for første halvår mandag morgen.

Ifølge mediet har produktionen af Nintendo Switch, der blev lanceret i foråret, ikke kunnet følge helt med den store efterspørgsel, men i forbindelse med regnskabet løfter Nintendo forventningen for antal solgte enheder til 14 mio. fra 10 mio.

I andet kvartal overraskede det japanske selskab også analytikerne positivt. Driftsresultatet i juli, august og september landede på 23,8 mia. yen, og det slog forventningerne, der lød på 19,2 mia. yen ifølge estimater indsamlet af Bloomberg News.

Omsætningen endte på 220 mia. yen i kvartalet, og det var også højere end forventningen blandt analytikerne på 174,6 mia. yen.

/ritzau/FINANS


Vil du blive klogere på strategi og ledelse? Børsen Executive Club er tilbage, og giver dig inspiration og konkrete værktøjer. Interesseret? Klik her, og læs mere

Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


Salget af sommerhuse halter efter sidste år - er du klar til at købe et?

Amerikanske aktier ryster Trumps trusler af sig

Myndighederne var advaret på forhånd om uforståelige taxapriser

EU har mange spørgsmål til Theresa Mays nye brexitplan

Trump sendte europæiske aktier i bakgear

Lundbeck og Coloplast holdt C25 fri af Trump-trussel - aktier i plus

Santa Fe nu dårligste aktie på børsen i år af samtlige aktier

Dansk startup lander millionkontrakt med fitnessgigant: "Potentialet er på sigt mindst lige så spændende"

Svensk regering om Telia-køb: Det sidste ord er ikke sagt