Medie: Uber klar til at kæmpe for sin licens i London
Foto: Daniel Leal Olivias/Scanpix
Virksomheder Af
I et forsøg på at genvinde sin licens til at køre taxakørsel i London, har det amerikanske taxa-/samkørselsfirma, Uber, valgt at imødekomme nogle af de krav, som Transport for London har valgt at fratage licensen på baggrund af.

Det skriver den britiske avis Sunday Times.

"Vi vil gerne vide, hvad vi kan gøre, men det kræver en dialog, som vi desværre ikke har haft for nylig," siger Tom Elvidge, der er Ubers chef i London ifølge avisen, der også har forsøgt at få en kommentar fra myndighederne dog uden held.

Sunday Times nævner, at Ubers indrømmelser sandsynligvis vil involvere passagerernes sikkerhed, chaufførernes rettigheder, bl.a. arbejdstidsbegrænsninger for at forbedre trafiksikkerheden samt feriepenge.

Licensen blev netop frataget Uber gældende fra 30. september pga. sikkerhedsmæssige årsager, men ifølge avisen kan Uber fortsætte kørslen i millionbyen, mens sagen appelleres. 
________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Vil du prøve at få nyheder på Messenger? Nu kan du følge Børsen på Facebook Messenger og få de vigtigste nyheder hver morgen på hverdage. Interesseret? Klik her og kom i gang.Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


USA: Wall Street fortsatte i store fald

Ekspert: Facebook har fået for meget magt

Kinesere storkøber danske koteletter på nettet

Kongressen kalder Zuckerberg til møde om Facebook-skandale

Tidligere TDC-topchef skal ind bestyrelsen hos Højgaard-selskaber

Ekspert: Facebook har fået for meget magt

Dommere stopper Boeings kamp for danske papirer om kampfly

Udenlandsk stat har hacket danske universiteter

13 organisationer i åbent brev: Stop lov om dna-register