Bavarian skærer 39 stillinger fra ved hovedkvarteret
Foto: Scanpix
Virksomheder Af
Bavarian Nordic fortsætter med at effektivisere og forbedre sine produktionsmetoder og -processer, og i den forbindelse vil selskabet skære 39 stillinger fra ved hovedkvarteret i Kvistgård syd for Helsingør.

Det fremgår af en meddelelse torsdag formiddag.

"Bavarian Nordic har foretaget en reorganisering af produktionsaktiviteterne på vaccinefabrikken i Kvistgård med henblik på at optimere selskabets drift til fremtidige planer og muligheder. Som resultat af en række ændringer og effektiviseringer af driften, vil arbejdsstyrken i Kvistgård blive reduceret med 39 stillinger inden for produktion og beslægtede aktiviteter," hedder det i meddelelsen.

Bavarian Nordic har gennemført en forhandlingsproces med det lokale samarbejdsudvalg omkring fyringerne, og selskabet vil nu - via "en række initiativer" - forsøge at hjælpe de berørte videre.

"Vi er selvsagt meget kede af at skulle sige farvel til dygtige og værdifulde medarbejdere, og vi vil gøre vores yderste for at hjælpe alle bedst muligt videre i deres arbejdsliv. Bavarian Nordic er en virksomhed i hastig udvikling, og vi skal til stadighed kunne agere i et stærkt konkurrencebetonet marked og producere så effektivt og strømlinet som muligt," siger Paul Chaplin, der er adm. direktør hos Bavarian Nordic, i meddelelsen.

"Denne omstrukturering sigter på at sikre netop dette. Med de initiativer, vi har iværksat nu, sikrer vi Bavarian Nordic det bedst mulige udgangspunkt for at løse nuværende og kommende opgaver," fortsætter topchefen.

Bavarian Nordic ændrer ikke på sine finansielle forventninger til 2017.

/ritzau/FINANS

Få gode råd om karriere og ledelse. Bliv ven med Børsen på LinkedinAndre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


Goldman Sachs-topchef sender stikpille til briterne: "Frankfurt er dejlig"

Torsdagens aktier: Pandora funklede mens C20 gik i rødt

Nordnet: Fesen investor-reaktion på Novo

Ti finansmænd om Sorte mandag i 1987: Det var et wakeup-call

USA: Nytilmeldte ledige når laveste niveau i 44 år

EU-ledere bakker op om Spanien i catalonsk konflikt

De allerbedste medarbejdere bliver mødt med den hårdeste linje

Analyse før topmøde: Giftig gas, frihandel og Brexit på menuen

Investerings-strateg: De næste 14 dage bliver afgørende for aktier