Bavarian skærer 39 stillinger fra ved hovedkvarteret
Foto: Scanpix
Virksomheder Af
Bavarian Nordic fortsætter med at effektivisere og forbedre sine produktionsmetoder og -processer, og i den forbindelse vil selskabet skære 39 stillinger fra ved hovedkvarteret i Kvistgård syd for Helsingør.

Det fremgår af en meddelelse torsdag formiddag.

"Bavarian Nordic har foretaget en reorganisering af produktionsaktiviteterne på vaccinefabrikken i Kvistgård med henblik på at optimere selskabets drift til fremtidige planer og muligheder. Som resultat af en række ændringer og effektiviseringer af driften, vil arbejdsstyrken i Kvistgård blive reduceret med 39 stillinger inden for produktion og beslægtede aktiviteter," hedder det i meddelelsen.

Bavarian Nordic har gennemført en forhandlingsproces med det lokale samarbejdsudvalg omkring fyringerne, og selskabet vil nu - via "en række initiativer" - forsøge at hjælpe de berørte videre.

"Vi er selvsagt meget kede af at skulle sige farvel til dygtige og værdifulde medarbejdere, og vi vil gøre vores yderste for at hjælpe alle bedst muligt videre i deres arbejdsliv. Bavarian Nordic er en virksomhed i hastig udvikling, og vi skal til stadighed kunne agere i et stærkt konkurrencebetonet marked og producere så effektivt og strømlinet som muligt," siger Paul Chaplin, der er adm. direktør hos Bavarian Nordic, i meddelelsen.

"Denne omstrukturering sigter på at sikre netop dette. Med de initiativer, vi har iværksat nu, sikrer vi Bavarian Nordic det bedst mulige udgangspunkt for at løse nuværende og kommende opgaver," fortsætter topchefen.

Bavarian Nordic ændrer ikke på sine finansielle forventninger til 2017.

/ritzau/FINANS

Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


Maersk Drilling får løftet pegefinger efter norsk inspektion

Dollaren rammer laveste niveau i to et halvt år: Trump gør markedet nervøst

Her er centralbankernes inflations-hovedpine

Fredagens aktier: Mærsk, Novo og FLSmidth sendte C20 til tælling

Amerikansk bankkolos satser på Irland som EU-base op til brexit

Dansk økonom udpeget til topstilling i fransk storbank

USA/åbning: General Electric falder markant i rødt marked

"Gammel bekendt" sælger stor aktiepost i Sydbank

Flere rekorder i vente efter flot start på regnskabssæson