FCK vandt skæbnekamp i Belgien - men er ude af Champions League
Foto: Anders Kjaerbye/Scanpix
Sport Af
De danske fodboldmestre FC København må nøjes med at spille i Europa League i foråret.

Det står klart onsdag aften, hvor FCK ellers hentede en 2-0-sejr over Club Brugge i den sidste gruppekamp i Champions League.

Men allerede ved pausen stod det klart, at det langt fra var nok til at sikre sig andenpladsen i puljen og dermed adgang til slutspillet i den lukrative turnering til foråret.

Porto måtte nemlig ikke slå Leicester på hjemmebane, men portugiserne førte med komfortable 3-0 ved pausen og endte med at vinde hele 5-0.

Derfor nyttede FCK-sejren, der blev grundlagt med to tidlige mål, ikke det store. Ståle Solbakkens tropper slutter på tredjepladsen i gruppen og skal spille Europa League til foråret.

1/16-finalerne i Europa League spilles i slutningen af februar, og der trækkes lod til kampene på mandag.
________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Er du på Messenger? Nu kan du følge Børsen på Facebook Messenger og få de vigtigste nyheder hver morgen på hverdage. Interesseret? Klik her og kom i gang.Andre læser dette lige nu


Børsen anbefaler